Psykoterapi, parterapi, coaching og forældrerådgivning hos Sensitiv Balance

Samtaleforløb – også via video- eller telefon: vi hjælper voksne, par, forældre, børn, teenagere og unge til et bedre liv

Sensitiv Balances lokaler

Forskellige typer individuelle forløb

Psykoterapi er kernen i vores arbejde med enkeltpersoner, men vi tilbyder også andre former for individuelt udviklingsarbejde, herunder coaching og supervision. I undermenuerne – og via vores mange nyhedsbreve, menupunkter og videoklip – kan du læse mere om de forskellige temaer, du kan arbejde med.

Forældre, børn og unge

Vi tilbyder både kortere og længerevarende forløb med forældre, børn og unge. I nogle tilfælde er det tilstrækkeligt med et par rådgivende samtaler til forældre, mens det andre gange – f.eks. når et sensitivt barn har en angstlidelse – er godt med et længere forløb af samtaler.

Som supplement til samtalerne kan vi mødes med vigtige fagpersoner i dit barns institution og skole og rådgive om, hvordan de i hverdagen kan give den bedste støtte. Læs mere i menuen om praktiske forhold.

Parforhold og kærlighed

Vi tilbyder samtaler til par, hvor den ene eller begge har sensitive træk. Disse samtaler kan bl.a. hjælpe til at forbedre samspillet, regulere negative følelser og konflikter mere bevidst, forbedre kommunikationen og berige og fordybe kærligheden. Kontakt Martin

Gruppeforløb

Vi tilbyder løbende personlige udviklingsgrupper for voksne med fokus på indre ro, helbredelse af fortidens sår, regulering af følelser, bearbejdning af selvkritik og positiv opbygning selvværd og sociale relationer. Disse grupper egner sig til at uddybe nogle af de temaer, vi underviser i på 1-dagskurser og seminarer. Kontakt Martin

Positiv forandring

Vi arbejder med respekt for, at ethvert menneske ønsker at blive set, hørt og forstået. Vi har forskellig uddannelse og baggrund, men er fælles om at se den gode kontakt som forudsætning for, at psykoterapi, supervision og coaching kan skabe positiv forandring. Du kan læse mere om hver af os og vores tilgang i menuen Om Sensitive Balance.

Forløbet følger dine ønsker og behov

Nogle mennesker har brug for en enkelt time eller to, hvor andre har behov for et længere forløb. Hvis du efter den indledende samtale vælger flere samtaler, vil forløbet følge dine behov og ønsker. Læs mere i menuen praktiske forhold.

Eksempler

I undermenuerne kan du læse eksempler på nogle af de mange temaer, du kan sætte fokus på. Vi har også erfaring med individuelt udviklingsarbejde inden for mange andre områder.

Video/telefon samtaler

Hvis du har brug for det, kan en del eller hele samtaleforløbet foregå via video eller telefon.

Praktisk information og bestilling af tid

Vi arbejder med respekt for, at ethvert menneske ønsker at blive set, hørt og forstået. Vi har forskellig uddannelse og baggrund, men er fælles om at se den gode kontakt som forudsætning for, at psykoterapi, supervision og coaching kan skabe positiv forandring. Læse mere om os.

Bestilling af tid

Du bestiller tid ved at sende en mail. Vi har ingen faste telefontider, men vender tilbage med spørgsmål på dine svar via mail hurtigst muligt. Du får direkte link til vores elektroniske kalender, hvor du kan booke en eller flere tider, der passer dig godt. Efter du har fået en tid til samtale, modtager du en aftalebekræftelse med flere praktiske informationer via mail.

Den første samtale

Ved den første samtale fortæller du om din situation, din baggrund og dine ønsker – eller hvis det drejer sig om forældrerådgivning har du på forhånd udfyldt skemaer og sendt ekstra information om dit barn, som vi drøfter. Du får mere at vide om, hvordan samtalen vil kunne bidrage til dit eller dit barns liv. Du kan stille spørgsmål. Og hvis du ønsker at fortsætte, planlægger vi i fællesskab et forløb med nogle mål, det giver mening for dig at arbejde videre med.

Priser og betaling

Individuelle samtaler:
Samtaler af 1 1/2 times varighed koster 1600 kr. hos Lise og 1400 kr. hos Martin.
Det er muligt, at dele eller hele samtaleforløbet kan foregå via video eller telefon, hvis du ønsker det.

Parsamtaler og forældrerådgivning:
Samtaler af 1 1/2 times varighed 1800 kr.

Betaling foregår via MobilePay på tlfnr: 40983322. Eller du kan betale via netbank.

Adresse

Samtalerne foregår på Diakonissestiftelsen, Peter Bangs Vej 7A, 2000 Frederiksberg. Vi holder til på etage 4, lokale 20, og der står Sensitiv Balance på døren.

Afbud og sen ændring af aftaler

Afbud til en aftale eller ønske om at flytte en aftale meddeles pr. telefon eller mail senest kl. 12 to hverdage før aftalen. Ved afbud herefter vil der være halv betaling for den aftalte tid.

Tilskud til betaling af aftaler

 • Vi tilbyder forløb, hvor arbejdspladsen, kommunen eller sundhedsforsikringen betaler.
 • Nogle arbejdspladser tilbyder coaching, supervision eller psykoterapi hos os til deres medarbejdere.
 • Nogle kommuner, f.eks. jobcentre bevilger tilskud til coaching eller kursusforløb. I givet fald skal du kontakte din sagsbehandler.
 • Nogle sundhedsforsikringer giver tilskud til samtaleforløb hos en autoriseret psykolog. Kontakt din sundhedsforsikring for at høre, om du kan få støtte, om du frit kan vælge psykologen og hvilke vilkår, du skal følge.
 • Henvisning fra egen læge til psykolog med overenskomst hos sygesikringen kan ikke benyttes.
 • Du kan få 600 kr. i tilskud, hvis du er med i Danmark til samtaler hos Lise, der er af 1 1/2 times varighed. Du kan ikke få tilskud fra Danmark til samtaler hos Martin.

Sådan arbejder vi med psykoterapi, parterapi eller forældre- børn- og ungerådgivning via telefon- eller videosamtale

Få hjælp til et bedre liv via forløb, der giver dig trygge rammer, og kan finde sted, mens du er hjemme, på arbejde eller på rejse

Årsager til at vælge telefon- og videosamtaler

Omtrent halvdelen af vores samtaler finder sted via telefon eller video. Der er forskellige gode grunde til, at det nogle gange kan være det bedste valg. Her er eksempler:

 • du er glad for at være i dit eget hjem, mens du har samtalen.
 • du undgår at få mange indtryk og bruge ekstra tid på transport.
 • du bor langt fra Frederiksberg og kan derfor ikke møde op personligt.
 • du er indimellem på rejse og ønsker at fortsætte dit forløb, selvom du er bortrejst. Det gælder også længere fravær f.eks. ved efterskoleophold, studieudveksling eller udstationering på arbejde.
 • du har fleksibel arbejdstid og kan bedre passe samtalen ind ved at sidde i enekontor på arbejdet.
 • du kæmper med stress og oplever at samtaler via video eller telefon kræver mindre af dig.
 • du har smerter eller fysiske/psykiske lidelser, der begrænser din bevægelighed.

Vælg den model, der passer dig bedst

Du kan bruge samtaler via telefon eller video på forskellige måder:

 • hele forløbet finder sted via video eller telefon.
 • du begynder dit samtaleforløb med fremmøde, men flytter til en anden del af landet eller udlandet og ønsker at fortsætte forløbet via telefon eller video.
 • du starter med telefon- eller videosamtaler og skifter efter et stykke tid til fremmøde på Frederiksberg.
 • du bruger skiftevis personligt fremmøde og video eller telefon alt afhængigt af, hvad der passer dig i hverdagen.

Vi har oplevet, at alle de forskellige modeller virker fint, og at der er en god kontakt og fine resultater, selvom nogle eller alle samtaler i et forløb foregår via video eller telefon.

En sikker teknisk platform

Vi bruger en mødeplatform, der hedder GoToMeeting, hvilket indebærer en sikker forbindelse, der værner om dine persondata. Du kan selv vælge, om du vil lade mødet foregå via computer eller mobil.

Trin for trin guide til at bruge GoToMeeting

Mobil enhed:

1. gå ind i appstore og download appen GoToMeeting

Appen beder dig angive navn og email.

2. Du modtager et link via email inden samtalen. Når du trykker på dette link, bliver du automatisk koblet til mødet.

3. Hvis du ikke har downloaded appen, inden du trykker på linket til dit møde, får du følgende skærmbillede, hvor du skal vælge: “download GoToMeet appen….”

4. Når du har downloaded appen, trykker du igen på linket i din mail. Så bliver du automatisk koblet til mødet.

3. Du skal hakke af i feltet ‘OK’ når du via nedenstående pop-up-vindue bliver spurgt, om du vil kunne se webcams, selvom det påvirker hastigheden. (Hvis du ønsker telefonsamtale i stedet for videosamtale, vælger du “Don’t allow”).

4. Du er nu koblet på mødet. I starten kan du hverken høre noget eller se dit eget eller samtalepartnerens billede på skærmen. Din skærm ser nu sådan ud:

5. Aktiver lyden ved at trykke på lydikonet, så ikonet bliver grønt i stedet for rødt. Hvis du kun ønsker telefonforbindelse, behøver du ikke at fortsætte til næste trin.

6. Tryk  herefter på kamera ikonet lige til venstre for lydikonet. Så får du følgende skærmbillede, hvor du skal vælge den orange knap: “Share my webcam”.

Indsæt billede 4.

7. Du har nu både forbindelse via lyd og kamera, og videosamtalen kan finde sted.

8. Hvis forbindelsen bliver dårlig eller du ved en fejl kommer til at afslutte mødet, løber tør for batteri eller lignende, kan du blot trykke på linket igen og gentage ovenstående trin. Hermed er du igen tilbage til mødet.

9. Når du er klar til at afslutte mødet, trykker du på firkanten øverst i venstre hjørne.

Tilmeld og få gratis gaver fra Sensitiv.dk

Berig hverdagen med inspiration og ny viden til dig selv eller dit barn.
Tilmeld og få gratis gaver!

 

BOG
Sensitive Børn

BOG & VIDEO
Kursus

BOG
Sensitive Børn og Voksne

DOBBELT DVD
Særligt Sensitive

Sensitive Voksne

SENSITIVE
VOKSNE

Sensitive Børn

SENSITIVE
BØRN

Pskykoterapi

BOOK
SAMTALE

Indre ro kurser

KURSER
& GRUPPER