Samtaler hos Sensitiv Balance

Forældresamtaler, individuelle samtaler, video-samtaler, supervision, coaching og parsamtaler

Sensitiv Balances lokaler

Forskellige typer individuelle forløb

Psykoterapi er kernen i vores arbejde med enkeltpersoner, men vi tilbyder også andre former for individuelt udviklingsarbejde, herunder coaching og supervision. I undermenuerne – og via vores mange nyhedsbreve, menupunkter og videoklip – kan du læse mere om de forskellige temaer, du kan arbejde med.

Forældre, børn og unge

Vi tilbyder både kortere og længerevarende forløb med forældre, børn og unge. I nogle tilfælde er det tilstrækkeligt med et par rådgivende samtaler til forældre, mens det andre gange – f.eks. når et sensitivt barn har en angstlidelse – er godt med et længere forløb af samtaler.

Som supplement til samtalerne kan vi mødes med vigtige fagpersoner i dit barns institution og skole og rådgive om, hvordan de i hverdagen kan give den bedste støtte. Læs mere i menuen om praktiske forhold.

Parforhold og kærlighed

Vi tilbyder samtaler til par, hvor den ene eller begge har sensitive træk. Disse samtaler kan bl.a. hjælpe til at forbedre samspillet, regulere negative følelser og konflikter mere bevidst, forbedre kommunikationen og berige og fordybe kærligheden. Kontakt Martin

Gruppeforløb

Vi tilbyder løbende personlige udviklingsgrupper for voksne med fokus på indre ro, helbredelse af fortidens sår, regulering af følelser, bearbejdning af selvkritik og positiv opbygning selvværd og sociale relationer. Disse grupper egner sig til at uddybe nogle af de temaer, vi underviser i på 1-dagskurser og seminarer. Kontakt Martin

Positiv forandring

Vi arbejder med respekt for, at ethvert menneske ønsker at blive set, hørt og forstået. Vi har forskellig uddannelse og baggrund, men er fælles om at se den gode kontakt som forudsætning for, at psykoterapi, supervision og coaching kan skabe positiv forandring. Du kan læse mere om hver af os og vores tilgang i menuen Om Sensitive Balance.

Forløbet følger dine ønsker og behov

Nogle mennesker har brug for en enkelt time eller to, hvor andre har behov for et længere forløb. Hvis du efter den indledende samtale vælger flere samtaler, vil forløbet følge dine behov og ønsker. Læs mere i menuen praktiske forhold.

Eksempler

I undermenuerne kan du læse eksempler på nogle af de mange temaer, du kan sætte fokus på. Vi har også erfaring med individuelt udviklingsarbejde inden for mange andre områder.

Video og telefon

Hvis du har brug for det, kan en del eller hele samtaleforløbet foregå via video, telefon og/eller internet.
Martins skype-navn er: martin.august1

Praktisk information og bestilling af tid

Vi arbejder med respekt for, at ethvert menneske ønsker at blive set, hørt og forstået. Vi har forskellig uddannelse og baggrund, men er fælles om at se den gode kontakt som forudsætning for, at psykoterapi, supervision og coaching kan skabe positiv forandring. Læse mere om os.

Bestilling af tid

Du bestiller tid ved at sende en mail. Vi har ingen faste telefontider, men vender tilbage med spørgsmål på dine svar via mail hurtigst muligt. Du får direkte link til vores elektroniske kalender, hvor du kan booke en eller flere tider, der passer dig godt. Efter du har fået en tid til samtale, modtager du en aftalebekræftelse med flere praktiske informationer via mail.

Den første samtale

Ved den første samtale fortæller du om din situation, din baggrund og dine ønsker – eller hvis det drejer sig om forældrerådgivning har du på forhånd udfyldt skemaer og sendt ekstra information om dit barn, som vi drøfter. Du får mere at vide om, hvordan samtalen vil kunne bidrage til dit eller dit barns liv. Du kan stille spørgsmål. Og hvis du ønsker at fortsætte, planlægger vi i fællesskab et forløb med nogle mål, det giver mening for dig at arbejde videre med.

Priser og betaling

Individuelle samtaler:
Samtaler af 1 1/2 times varighed koster 1600 kr. hos Lise og 1400 kr. hos Martin.
Det er muligt, at dele eller hele samtaleforløbet kan foregå via telefon eller video, hvis du ønsker det.
Martins skype-navn er: martin.august1

Parsamtaler og forældrerådgivning:
Samtaler af 1 1/2 times varighed 1800 kr.

Betaling foregår via MobilePay på tlfnr: 40983322. Eller du kan betale via netbank.

Adresse

Samtalerne foregår på Diakonissestiftelsen, Peter Bangs Vej 7A, 2000 Frederiksberg. Vi holder til på etage 4, lokale 20, og der står Sensitiv Balance på døren.

Ved skype-samtaler:
Matins skypenavn er: martin.august1

Afbud og sen ændring af aftaler

Afbud til en aftale eller ønske om at flytte en aftale meddeles pr. telefon eller mail senest kl. 12 to hverdage før aftalen. Ved afbud herefter vil der være halv betaling for den aftalte tid.

Tilskud til betaling af aftaler

  • Vi tilbyder forløb, hvor arbejdspladsen, kommunen eller sundhedsforsikringen betaler.
  • Nogle arbejdspladser tilbyder coaching, supervision eller psykoterapi hos os til deres medarbejdere.
  • Nogle kommuner, f.eks. jobcentre bevilger tilskud til coaching eller kursusforløb. I givet fald skal du kontakte din sagsbehandler.
  • Nogle sundhedsforsikringer giver tilskud til samtaleforløb hos en autoriseret psykolog. Kontakt din sundhedsforsikring for at høre, om du kan få støtte, om du frit kan vælge psykologen og hvilke vilkår, du skal følge.
  • Henvisning fra egen læge til psykolog med overenskomst hos sygesikringen kan ikke benyttes.
  • Du kan få 600 kr. i tilskud, hvis du er med i Danmark til samtaler hos Lise, der er af 1 1/2 times varighed. Du kan ikke få tilskud fra Danmark til samtaler hos Martin.

Tilmeld og få gratis gaver fra Sensitiv.dk

Berig hverdagen med inspiration og ny viden til dig selv eller dit barn.
Tilmeld og få gratis gaver!

 

BOG
Sensitive Børn

BOG & VIDEO
Kursus

BOG
Sensitive Børn og Voksne

DOBBELT DVD
Særligt Sensitive

Sensitive Voksne

SENSITIVE
VOKSNE

Sensitive Børn

SENSITIVE
BØRN

Pskykoterapi

BOOK
SAMTALE

Indre ro kurser

KURSER
& GRUPPER