Vil du bidrage?

Forskellige slags bidrag

Vi er dybt taknemmelige for, at så mange ønsker at bidrage til vores arbejde.
Det vidner om, hvor stor betydning området har for mange mennesker.
Herunder nævner vi forskellige muligheder.
Du er også velkommen til at komme med andre forslag.

1. Skriv dine erfaringer, spørgsmål og forslag til os

Hvis du har positive eller negative oplevelser, faglige og personlige spørgsmål eller gode forslag til os, vil vi meget gerne modtage dem.
Dit bidrag er fortroligt og bliver kun brugt i anonym form til at gavne andre – f.eks. via nyhedsbreve, bøger, DVD, artikler, seminarer mv.
Klik her og kom til bidragsskemaet.

2. Bliv frivillig medhjælper

Vi har mange frivillige medhjælpere og søger løbende nye til at hjælpe os med forskellige projekter. Nogle af opgaverne er: medhjælp ved seminarer, arbejde med video og lyd, indtastning og organisering af datamateriale og grafisk arbejde.

Hvad indebærer det at være frivillig medhjælper?

Under seminaret: Vi mødes 2 timer inden deltagerne kommer og går hjem ca. en time efter at seminaret er slut. Det vil sige, at du skal afsætte tid fra kl. 11 – ca. kl. 17, hvis seminaret afholdes fra 13 – 16. Du vil samarbejde med en gruppe på ca. 3 andre. Frivillige medhjælpere betaler ikke entre for at deltage.

Inden seminaret: Når du er tilmeldt gruppen af frivillige medhjælpere, vil du flere måneder inden seminaret få en invitation til at bidrage. Efterhånden som vi finder ud af, hvem der ønsker at være med, sammensætter vi gruppen og fordeler opgaverne. En måned inden seminaret vil du modtage en mail med oversigt over dine opgaver og et program for dagen.

Alle, der er tilmeldt som frivillige medhjælpere, vil løbende få information om fremtidige datoer, hvor de kan bidrage.

Ved tilmelding som frivillig skal du huske, at vi kun har brug for frivillige ved vores seminarer, hvor der er mange deltagere. Ved 1-dagskurserne der normalt varer fra kl. 10-15:30, har vi ikke brug for frivillige medhjælpere.

Hvis du er interesseret, kan du tilmelde dig ved at skrive en mail til kontakt@sensitiv.dk med følgende informationer:

  • Navn
  • Alder
  • E-mail
  • Telefon
  • Beskæftigelse
  • Hvilken større by bor du i nærheden af? (København, Aarhus, Odense)
  • Eventuel erfaring med lignende opgaver?
  • Eventuelle særlige hensyn (fx dårlig ryg) ?
  • Hvad er din motivation for at være frivillig?

Vil du gerne vide mere om det frivillige arbejde før du tilmelder dig, kan du sende en mail med dine spørgsmål til kontakt@sensitiv.dk.

Som frivillig er du med til at skabe større bevidsthed om sensitive børn, unge og voksne. Vi ved, at de frivilliges indsats ved seminarerne gør en meget stor og positiv forskel for deltagerne.
Når vores sekretær, som koordinerer det frivillige arbejde, har modtaget dine informationer, vil du snarest efter modtage svar med mere information.

3. Bliv virksomhedspraktikant

Vi tilbyder forløb i virksomhedspraktik. Vi får mange henvendelser og kan desværre ikke sige ja til alle. Hvis du er interesseret i en virksomhedspraktik, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til kontakt@sensitiv.dk og fortæl om dine forudsætninger og ønsker.

4. Bliv studentermedarbejder

Vi søger løbende studentermedarbejdere inden for områder som regnskab, mailbesvarelse, kommunikation mv. Send en ansøgning til kontakt@sensitiv.dk og fortæl om din baggrund, og hvilke typer opgaver, du kan løse.

Læs mere her om vigtige emner for sensitive børn og voksne

Tilmeld og få gratis gaver fra Sensitiv.dk

Berig hverdagen med inspiration og ny viden til dig selv eller dit barn.
Tilmeld og få gratis gaver!


 

BOG
Sensitive Børn

BOG & VIDEO
Kursus

BOG
Sensitive Børn og Voksne

DOBBELT DVD
Særligt Sensitive

Sensitive Voksne

SENSITIVE
VOKSNE


Sensitive Børn

SENSITIVE
BØRN


Pskykoterapi

BOOK
SAMTALE


Indre ro kurser

KURSER
& GRUPPER