OM SENSITIV BALANCE

Danske Pionerer inden for Sensitivitet

Kernen i Sensitiv Balances arbejde er sensitive personlighedstræk hos børn, unge og voksne. Vi tilbyder foredrag, seminarer og kurser til private og fagpersoner. Her trækker vi på erfaringer fra tusindvis af samtaler i privat praksis og fra undervisning af mere end 35.000 sensitive, nærtstående, forældre til sensitive børn og fagpersoner.
Se videoklip fra vores arrangementer.

Formidling af Forskning og Anbefalinger til Hverdagen

Vi arbejder ud fra forskning i nedarvede temperamenter, der blev grundlagt af de amerikanske børnelæger Stella Chess og Alexander Thomas i slutningen af 50’erne. De praktiske anbefalinger er siden udviklet videre af deres elever Læs mere her.
I dag er der i forskellige grene af den internationale forskning, som bl.a. foregår i USA, England og Holland et stigende fokus på positive potentialer ved at være mere sensitiv, påvirkelig og modtagelig Læs mere her. Vi stræber efter at tilføre det danske arbejde med sensitivitet et højt fagligt niveau og har løbende kontakt med flere af disse internationale eksperter. Læs mere her.

Læs mere her om vigtige emner for sensitive børn og voksne

Psykoterapeut i Sensitiv - Martin August

MARTIN – PSYKOTERAPEUT

Om Martin August

Psykolog på Sensitiv - Lise August

LISE – PSYKOLOG

Om Lise August

Vores Forskellige Aktiviteter

Sensitive, forældre til sensitive børn, andre nærtstående såvel som fagpersoner har stor gavn af at få viden om sensitive træk og redskaber til håndtere problemer og få de bedste sider frem.
Vores aktiviteter spænder over:

  • Samtaler i privat praksis på Frederiksberg.
  • 1-dagskurser i København, Odense og Århus
  • Faglige seminarer i København og Århus
  • Arrangementer for private og fagpersoner, som afholdes på skoler, institutioner, arbejdspladser, fagforeninger mv.
  • Et nyhedsbrev med 23.000 modtagere, som hver tredje uge formidler ny viden og praktiske anbefalinger.
  • Udgivelse af dobbelt DVD’en Særligt sensitive menneskers trivsel med highligths fra seminaret med grundlæggeren af arbejdet med særlig sensitivitet, Elaine N.Aron.
  • Bidrag til flere dokumentarprojekter, bl.a. den amerikanske film Sensitive.
  • Vores kommende bog om sensitive børn til fagpersoner og forældre udkommer fra Hans Reitzels Forlag. Den præcise dato annonceres i nyhedsbrevet.

Den røde tråd i projekterne er ønsket om at give sensitive i alle aldre bedre muligheder for at udfolde de positive potentialer i modtageligheden. Det er også vores ønske, at budskaberne kan nå frem til mennesker, der ikke har tid eller økonomisk mulighed for at deltage ved vores arrangementer. På hjemmesiden og i nyhedsbrevet har vi søgt at gøre forskningen tilgængelig for almindelige mennesker, og det indebærer forenklinger af faglige pointer. Hvis du vil fordybe dig i den videnskabelige substans anbefaler vi følgende litteraturliste.

Seminar på psykologi, Lise August

Målet er at løse problemer og udfolde styrken

Gennem årene har vi oplevet, at viden og redskaber kan mindske lidelse, løse problemer og forebygge, at de opstår. Men ikke kun det. Sensitivitet kan også blive en fordel og en styrke. Både for den enkelte og for omgivelserne. Når man får viden om, hvordan man skaber en god kombination mellem de sensitive træk og det omgivende miljø, er det muligt at få de positive og berigende sider frem.
Læs artikler i presse og fagblade.

Begynd i barndommen

De sensitive børn er på godt og ondt mere påvirkede af opvæksten end andre børn. Når vi giver sensitive børn en god og tryg barndom, der matcher de sensitive sider i personligheden, kan vi ikke kun forebygge stress og sygdomme. Vi kan også klæde de sensitive børn endnu bedre på til at bruge deres mange gaver til gavn for sig selv og andre.
Se tilbud til forældre og fagpersoner.

Bedre livskvalitet som voksen

Sensitive voksne kan finde mere energi, glæde og overskud, når de forstår deres sensitivitet og tager vare på den. Har man som sensitiv oplevet modgang i livet, er der gode muligheder for at helbrede fortidens sår, fordi man er mere påvirkelig. Det er aldrig for sent at begynde… heller ikke selvom man har levet et langt liv baseret på andre vaner.
Se tilbud til sensitive, nærtstående og fagpersoner.

Hvordan arbejder vi?

Vi bestræber os på at have hjertet med, følge forskningen og gøre den enkel at forstå og bruge i hverdagen. Den enkelte er altid unik, fordi de sensitive træk blander sig med livets erfaringer og med andre personlighedstræk. Det man kan gøre hjemme er anderledes end på en arbejdsplads, i en skole eller en institution. Vi tilpasser løsninger og rådgivning til den enkelte og til de konkrete situationer. Desuden har vi løbende kontakt med internationale eksperter, der udvikler og beriger vores arbejde. Læs mere her.

Hold kontakt med os

Nyhedsbrevet med 23.000 tilmeldte giver gratis viden og gode råd til at håndtere problemer og udfolde de sensitive styrkesider. Vi arbejder i øjeblikket på at udgive interviews med førende internationale forskere og skriver desuden om en bog om sensitive børn til fagpersoner, som udkommer fra Hans Reitzels Forlag. Udgivelse og andre nyheder bliver annonceret i nyhedsbrevet (i højre sidebar).

Du er velkommen til at kontakte os, og vores engagerede sekretærer vil hurtigst muligt vende tilbage. Vi anbefaler også at læse listen med ofte stillede spørgsmål. Vi er dybt taknemmelige for de mange tilbagemeldinger, erfaringer og forslag, vi modtager. De giver os gnisten i arbejdet, og de guider og inspirerer fremtidige projekter.

Udtalelser om Martin August

“Det har været et bemærkelsesværdigt værdifuldt forløb, jeg har haft hos Martin, og pga. den dybtgående forandring har jeg anbefalet tilgangen og samtalerne til mange i min omgangskreds”. — Klient

“Tak for de mange gode råd og den endnu dybere forståelse for vores barns (og vores egen) sensitivitet, som du har givet os. Vi har kunnet bruge rigtig meget af vores samtaler med dig, og vi føler os meget taknemmelige”. — Forældrepar

Det med småt

Tilmeld og få gratis gaver fra Sensitiv.dk

Berig hverdagen med inspiration og ny viden til dig selv eller dit barn.
Tilmeld og få gratis gaver!


 

BOG
Sensitive Børn

BOG & VIDEO
Kursus

BOG
Sensitive Børn og Voksne

DOBBELT DVD
Særligt Sensitive

Sensitive Voksne

SENSITIVE
VOKSNE


Sensitive Børn

SENSITIVE
BØRN


Pskykoterapi

BOOK
SAMTALE


Indre ro kurser

KURSER
& GRUPPER