Impostor Syndrom, 20 Tegn på Impostor Fænomenet, 5 Impostor Typer, 30+ Gode Råd til at Bearbejde Impostor Erfaringer

Overvind dit mindreværd og din frygt for at blive afsløret. Genkend vigtige tegn på impostor erfaringer, forstå de 5 typer og lær om 10 veje til at slippe angsten og udfolde dit potentiale fuldt og helt.

Ny forskning i særligt sensitive 2023. Nyt fra international konference om miljøsensitivtet.

, ,
Hvilke fordele og ulemper giver den særlige sensitivitet? Hvordan præges sensitivitet af traumer? Hvad er samspillet mellem gener og miljø? Hvordan kan vi bedst støtte særligt sensitive? Bliv klogere på forskningens svar på disse og andre vigtige spørgsmål.

Impostor problemer i parforholdet. 6 negative mønstre du kan bryde

Genkend 10 tegn på impostor problemer og få konkrete eksempler på, hvordan du bryder negative mønstre, slipper angsten og får et mere autentisk forhold til dig selv og din partner.
parforhold i krise

Er Dit Barn Perfektionistisk?

Snak med dit barn om, hvor vigtigt det er at leve med at lave fejl, når det skal lære noget. I stedet for at kritisere sig selv sønder og sammen kan dit barn lære at snakke konstruktivt til sig selv: ‘Nej, jeg er ikke helt gal på den.  Det her virkede ikke. Hvad virker mon så? Og hvad har jeg lært?’ Når forældre ved, hvad de skal sige og gøre, bliver barnet i stand til at slippe perfektionismen