Om Ted Zeff

Forfatter til flere bøger om særlig sensitivitet

Ted Zeff er psykolog og har mere end 15 års erfaring med at rådgive sensitive børn og voksne. Han er forfatter til tre bøger, hvor Særligt sensitives guide findes på dansk. Han arbejder nu på sin fjerde bog, som har den engelske arbejdstitel: The Empowered Highly Sensitive Person: Stories of HSPs Successfully Coping in a Non-HSP World.

Ted Zeff besøger Norge

Han holder seminar om at være sensitiv og stærk i arbejdlivet sammen med en række norske kapaciteter den 15. april 2015.
Læs mere her

Praktiske råd og vejledning til særligt sensitive

I de kommende måneder har Ted Zeff halv pris på sine internationale rådgivninger af særligt sensitive og forældre til sensitive børn. Han kan kontaktes via email: tedzeff108@gmail.com

Gratis downloads og mere viden på Ted Zeffs hjemmeside

På Ted Zeffs hjemmeside www.drtedzeff.com er det muligt at købe hans bøger og CD på engelsk, samt at tilmelde sig gratis nyhedsbrev. Han har gode tilbud på sine bøger. Læs f.eks. mere he om hans seneste bog med praktiske tips til at opdrage drenge, som snart kan downloades gratis.
Nyhedsbrev med beskrivelse af bogen og gode råd

Rådgivning af forældre til særligt sensitive drenge

Ted Zeffs seneste bog, der er udkommet i 2010 hedder The Strong Sensitive Boy og henvender sig især til forældre til særligt sensitive børn. Sensitiv Balance har hjulpet med indsamling af materiale til bogen, der blandt andet bygger på interviews fra danske mænd. Læs mere i nyhedsbrevet maj 2010.

Klip fra seminar med Lise August og Ted Zeff i foråret 2011

Med tilsagn fra Ted Zeff har vi lagt klip på youtube fra det seminar, Sensitiv Balance arrangerede med ham ved hans besøg i Danmark i foråret 2011. Der er ikke danske undertekster på, men Ted Zeff taler et tydeligt engelsk.

Særligt sensitive drenges følelsesliv. Klip med Ted Zeff.

Kan HSP ikke let blive en dårlig undskyldning? Svar på spørgsmål fra en deltager. Ved Lise August.

Styrk de sensitive sider Lise August gennemgår en enkel øvelse i selvomsorg, som kan bruges som en del af de morgen- og aftenrutiner, som Ted Zeff anbefaler.

Læs mere her om vigtige emner for sensitive børn og voksne

Tilmeld og få gratis gaver fra Sensitiv.dk

Berig hverdagen med inspiration og ny viden til dig selv eller dit barn.
Tilmeld og få gratis gaver!

 

BOG
Sensitive Børn

BOG & VIDEO
Kursus

BOG
Sensitive Børn og Voksne

DOBBELT DVD
Særligt Sensitive

Sensitive Voksne

SENSITIVE
VOKSNE

Sensitive Børn

SENSITIVE
BØRN

Pskykoterapi

BOOK
SAMTALE

Indre ro kurser

KURSER
& GRUPPER