Amma: inspiration fra verdenskendt spirituel og humanitær leder

Om at find indre ro og styrke gennem medfølelse og ved at bidrage til en bedre verden.

Amma smiler kærligt til sensitivt barn og viser medfølelse
  • inspiration fra Ammas samtale om medfølelse ved Stanford Universitet.
  • vejledning fra Ammas tale om parforhold og forskellige trin på kærlighedens trappe.
  • Embracing the World. Video om Ammas velgørende arbejde

Amma er en verdenskendt humanitær og spirituel leder fra Indien, som personligt har mødt og omfavnet over 38 millioner mennesker.  Amma inspirerer alle, hun møder, til at løfte sig over egne begrænsninger, tro på sig selv og gøre en aktiv indsats for at sprede glæde og lykke i andres liv. Og på den måde selv opleve dyb tilfredshed.

Vores møder med Amma har inspireret os til at gøre mere for at hjælpe andre: blandt andet ved at tage kontakt til førende forskere i sensitivitet og medfølelse og skabe praktiske muligheder for at denne viden kan gavne sensitive børn og voksne.

Ammas unikke livshistorie og tilgang til livet formår at åbne mange menneskers hjerter og anspore dem til at gøre konkrete ting i hverdagen for at skabe en bedre verden.

Vi mødte Amma første gang i 2001, og lige siden har hun inspireret os til at fokusere på sensitive børn og voksnes potentiale. Vi vil især fremhæve tre pointer:

  • Når vi som særligt sensitive bliver mere påvirkede af den smerte og de problemer, der findes i verden, skal vi ikke lade os overvælde.
  • Vi skal altid huske, hvor meget rigere vores liv kan blive, når vi giver et positivt bidrag til andre.
  • som sensitiv kan du opleve en endnu større positiv forskel, når du – i stedet for at opgive og føle håbløshed – begynder at give.

 

Medfølelse er det første skridt i livet

 Føler du stærkt for retfærdighed og dem, der lider nød? Kan du blive overvældet af verdens problemer? Ammas samtale med professor James Doty fra Stanford Universitet viser vej til ikke at lade dig begrænse af smerten: Brug i stedet kraften i din medfølelse, rust dig med selvtillid og tro på, at du kan gøre noget. Gå i gang med at gøre små ting og oplev en dybere lykke og tilfredshed fylde dit liv, smitte andre og skabe en kædereaktion.

Selvom I er to, så lev som én

Amma omfavner par til event og giver medfølelse og kærlighed

Selvom I er to, så lev som én.

I denne tale vejleder Amma i, hvordan det enkelte menneske kan tage trin opad på kærlighedens trappe ved at forandre sin indstilling til sig selv og andre. Hun giver konkrete anbefalinger, som kan løfte kvaliteten i parforholdet, i forholdet til børn og i andre menneskelige relationer.

Embracing the World: en film om Amma og hendes godgørende arbejde

Embracing the World bidrager med omfattende hjælp til nødtstedte på mange fronter verden over: Der bliver ydet katastrofehjælp, opbygning af boliger, en stor vifte af gratis uddannelser, gratis lægehjælp, operationer, sundhedspleje og videregående forskning i måder at hjælpe nødstedte mennesker. Der er opstartet flere børnehjem, og der sørges for bespisning af millioner af mennesker. ETW er desuden med til at fremme miljøbeskyttelsen og har status som rådgivende institution for FN.

Psykolog, Lise August & Psykoterapeut, Martin August

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til vores grupper, kurser og samtaler for sensitive børn, unge og voksne, er du velkommen til at kontakte os.

Oplev Amma i København 22-23.10 – og få behandlinger for sensitive

Mange oplever, at det er nærende og helbredende for krop og psyke at være i nærheden af Amma, hvor de fordyber og fornyer deres indre ro og klarhed. Ved Amma-eventet i København er det under dags- (11- ca. 16) og aftenarrangementerne (21 – ca. midnat) muligt at få 1/2 times behandling med blid bindevævsmassage, som gavner sensitive børn og voksne. Overskud går til at støtte Ammas gratis events og arbejde.

Læs mere om Amma-eventet og hvordan du kan støtte via frivilligt arbejde

Gratis Amma-event 2019 i Brøndby-hallen

 Ammas omfavnelse, taler, koncerter, guidede meditationer, stande & boder og meget mere. Læs mere her.

Tilmeld og få gratis gaver fra Sensitiv.dk

Berig hverdagen med inspiration og ny viden til dig selv eller dit barn.
Tilmeld og få gratis gaver!


 

BOG
Sensitive Børn

BOG & VIDEO
Kursus

BOG
Sensitive Børn og Voksne

DOBBELT DVD
Særligt Sensitive

Sensitive Voksne

SENSITIVE
VOKSNE


Sensitive Børn

SENSITIVE
BØRN


Pskykoterapi

BOOK
SAMTALE


Indre ro kurser

KURSER
& GRUPPER