Coaching

Valg og målsætninger

Coaching giver dig et forum til at træffe beslutninger og opsætte mål, der er realistiske at gennemføre – og som virkelig motiverer dig. Du får et rum til at overveje, hvordan du prioriterer. At skabe et meningsfuldt og godt liv indebærer at vælge det rigtige til og det forkerte fra.

Konkrete forandringer

Coaching går tæt på din hverdag og hjælper til at fokusere på, hvordan du kan handle og tænke anderledes i din nuværende situation. Det er en vej til at skabe konkrete forandringer i din livsstil, som gør dig i stand til at opleve større balance.

Ro og nærvær

I coaching arbejder vi med at opbygge evnen til at finde indre ro, være nærværende i nuet og opleve en god kontakt til kroppen. Metoderne er en blanding af kognitive tilgange, evidensbaseret coaching, motiverende samtale, krop & essens arbejde og idrætspsykologi.

Coaching for sensitive

I coaching for sensitive er der specielt fokus på, at du skaber plads til at være sensitiv. Det indebærer mange gange fravalg, som kan være smertefulde – og dybest set befriende, fordi de baner vejen for mere ro, livsglæde og nærvær.

 

BOG
Sensitive Børn

BOG & VIDEO
Kursus

BOG
Sensitive Børn og Voksne

DOBBELT DVD
Særligt Sensitive

SENSITIVE VOKSNE


SENSITIVE BØRN


Lise og klient terapi samtaler

BOOK SAMTALE