Fra Vrede til Varme

Lær at håndtere din vrede mere bevidst, kompetent og positivt

3-timers online seminar

Styrk din autoritet, slip det negative og få bedre helbred og relationer

Brug redskaberne i arbejdsliv, parforhold, med dine børn og i alle tænkelige situationer, der udløser din vrede.

Online: Lørdag d. 7. september 2024 kl. 9-12. Tilmeld.

Tip: Ønsker du en skræddersyet værktøjskasse, så book en individuel samtale.

Vend vrede til varme

Stands det destruktive og stå klart og positivt ved dig selv

Har du til tider vanskeligt ved at kontrollere din vrede? Er det svært for dig at finde ro og slippe de negative oplevelser bagefter?

Vrede, som ikke bliver håndteret bevidst og kompetent, kan overstimulere dit sensitive nervesystem og kalde negative sider frem i din personlighed.

Seminaret guider dig til at genkende destruktiv vrede og omforme den til en positivt afgrænsende vrede, hvor du bevarer varmen og samtidig står ved dig selv.

Dit udbytte

Få praktisk inspiration og strategier, der er lige til at bruge i din hverdag

  • forstå hvordan destruktiv vrede skader dit eget og andres liv
  • bliv bevidst om, hvordan du kan håndtere og slippe destruktiv vrede
  • lær at afbalancere dit nervesystem og fremkalde fordele ved at være sensitiv
  • få positive alternative strategier til at håndtere vrede
  • styrk din evne til at sætte grænser på en klar og værdig måde
  • ban vejen for flere positive og varme følelser i hverdagen

Seminarets Indhold

Skærp din evne til at løse problemer og håndtere konflikter

Hvis vrede kommer til at fylde for meget i dit daglige liv, vil den påvirke dit fysiske og psykiske helbred negativt. Vreden vil også ramme dit nærvær og belaste din kontakt til andre. Destruktiv vrede kan stå i stedet for evnen til at sætte klare grænser på en positiv og stærk måde, og den kan overskygge andre vigtige følelser.

Når du giver vreden den rette plads, vil du fjerne den belastning, vreden skaber indefra. Samtidig vil du styrke din evne til at møde udfordringer, løse problemer og håndtere konflikter på en kompetent måde.

Vrede og overstimulation

Få styr på følelserne, klarhed i tankerne og gode resultater

Overstimulation kan fremkalde destruktiv vrede, fordi det midlertidigt bliver sværere at tænke klart og styre følelserne.

Vrede, du ikke kan kontrollere og håndtere bevidst, kan skabe en ond cirkel;  Selv når der ikke længere er ydre kilder til overstimulation, vil du på grund af vreden føle uro indeni. Den indre uro afføder endnu mere vrede, som overstimulerer dit nervesystem. Sådan vokser din vrede – og det bliver en ulempe for dig at være sensitiv.

Ved seminaret lærer du teknikker og strategier, som gør dig i stand til at beherske vreden og få positive følelser til at fylde mere i hverdagen. På den måde vil fordelen ved at være sensitiv træde mere tydeligt frem.

Varme giver styrken til at sætte klare grænser

Bryd vredens onde cirkel og brug din vrede positivt og bevidst

Vrede giver signal om personlige grænser. Derfor er det vigtigt at forstå vredens budskaber og på en fornuftig måde markere grænser for andre, når det er påkrævet. Når vreden bliver destruktiv, vil du typisk miste respekten for dig selv og/eller andre. Du kan vise den overdrevet kraftigt udadtil eller undertrykke den og “brænde inde” med negative følelser.

I begge tilfælde bliver du ramt på evnen til at løse problemer på en konstruktiv måde. Seminaret giver dig praktisk inspiration til at møde din vrede med indre ro og varme, blive mere bevidst om, hvad vreden udspringer af og bedre i stand til at beherske den og bruge den positivt.

“Tak for en meget konstruktiv og knivskarp undervisning. Jeg har spildt mere end nok energi på at gå og være vred indeni – og nu er det slut!

Før kunne jeg gå i dagevis og skumle og ose, så jeg mistede fokus på jobbet. Efter kurset tager jeg på en helt anden måde fat i problemerne og får løst dem hurtigt og effektivt!

— Sandra, sensitiv kvinde 47 år.

Psykoterapeut i Sensitiv - Martin AugustSeminarleder

Martin August, dansk pioner inden for sensitivitet, eksamineret ID-Psykoterapeut, medlem af Dansk Psykoterapeutforening, ingeniør, tidl. leder af Stresslinjens psykolognetværk og medstifter af Sensitiv Balance.

Speciale i at regulere vanskelige følelser

Martin har specialiseret sig i sensitivitet og i arbejdet med metoder til at skabe positiv forandring. Han har især mangeårig ekspertice inden for strategier til at håndtere vanskelige følelser og bruge dem konstruktivt.

Slip indre uro, styrk din trivsel, sæt klare grænser og få bedre relationer.

Fra vrede til varme giver dig en praktisk forståelse af, hvordan destruktiv vrede kan vige pladsen til fordel for en varm tilgang til egne og andres grænser. Via denne proces kan du mindske overstimulation, fremkalde positive sider af din sensitivitet og forbedre forholdet til dig selv og andre.

Løft din kommunikation til et nyt niveau

Seminaret giver dig viden og brugbare teknikker til at mindske og fjerne den destruktive vrede. Seminaret stiller skarpt på, hvordan du kan udvikle alternative strategier, hvor du bevarer varmen og afbalancerer dit nervesystem.

Du får praktisk inspiration til at sætte og bevare klare grænser, som vil styrke din trivsel og dine relationer til andre.

“Jeg har længe været ked af, at jeg hidser mig så meget op og skælder ud på min mand og mine børn.

TAK for rigtig god inspiration og mange redskaber. Nu går det ikke længere ud over dem, når jeg bliver stresset. Det er ikke kun mig, men hele familien, der har fået et løft!”

— Charlotte, sensitiv kvinde 36 år.

Praktisk information

Form: Seminaret veksler mellem teori, øvelser, dialog og spørgsmål & svar.

Standardpris: 620 kr.

Nedsat pris: 550 kr. for studerende, ledige og pensionister.

Deltagerantal: max. 7 deltagere.

3 timers online seminar:

Efter din tilmelding modtager du link, som hjælper dig til at blive koblet online-seminaret.

Inden kurset kan du også få hjælp til at logge på, hvis du har brug for det.  Nærmere information sendes i velkomstmail med seminarmateriale inden seminarstart.

Optagelse: da seminaret afholdes med dialog med deltagere, kan vi ikke tilbyde link til video fra kurset efter det er afholdt.

Deltagerantal:

Max. 12 deltagere.

Afmelding og ændring: Er mulig frem til to uger inden kursusdatoen og koster 100 kr. Herefter er købet bindende.

Målgruppe

Seminaret henvender sig til særligt sensitive, der oplever, at destruktiv vrede – den udadrettede såvel som den indestængte – fylder for meget i deres hverdag.

Seminaret er desuden velegnet for forældre til sensitive børn, som ønsker at blive bedre til at bevare en varm indstilling til deres børn i kritiske situationer.

Deltagelse kræver ingen særlige forkundskaber. Der er ingen anbefalet rækkefølge for deltagelse i Sensitiv Balances forskellige arrangementer.

“Det her seminar har været totalt effektivt! Tidligere blev jeg hidsig eller lod irritationen komme ud som små stikpiller, sarkasme, aftaler med mine børn, jeg ‘glemte’ eller en kold skulder til min kone.
Kurset har klædt mig på til at bryde det mønster og være direkte og varm. Det er MEGET bedre nu. Gid jeg havde gjort det her for mange år siden!”

— Henrik, sensitiv mand 38 år.

Psykolog, Lise August & Psykoterapeut, Martin August

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til seminarets indhold eller vores gruppeforløb og individuelle samtaler med fokus
på at håndtere vrede, er du meget velkommen at kontakte os.

Tilmeld og få gratis gaver fra Sensitiv.dk

Berig hverdagen med inspiration og ny viden til dig selv eller dit barn.
Tilmeld og få gratis gaver!


 

BOG
Sensitive Børn

BOG & VIDEO
Kursus

BOG
Sensitive Børn og Voksne

DOBBELT DVD
Særligt Sensitive

Sensitive Voksne

SENSITIVE
VOKSNE


Sensitive Børn

SENSITIVE
BØRN


Pskykoterapi

BOOK
SAMTALE


Indre ro kurser

KURSER
& GRUPPER