Slip grublerier, tankemylder og bekymringer

Bryd negative tankemønstre, frisæt din handlekraft og få enkle øvelser til indre ro, styrke og overbevisning

Sensitiv mand og kvinde slipper bekymringer

3 timers online seminar

Find indre ro, styrk din handlekraft og få mere overskud til ydre stress

Online: Lørdag d. 25. maj 2024 kl. 9-12. Tilmeld

Er du unødigt tynget?

Fjern indre barrierer, så du mere roligt kan nyde livet og møde udfordringer

Har du tit myldrende tanker og bekymringer, der hvirvler rundt i hovedet på dig? Grubler du alt for ofte over fejl og mangler? Og længes du efter at få fred indeni og opleve mere overskud og ægte glæde?

Få effektive værktøjer med bred virkning, som løfter dig til et nyt niveau

Ved dette seminar lærer du enkle værktøjer til at bryde negative tankemønstre, som også har vist sig effektive mod stress, angst og depression.  Du får en praktisk, forskningsbaseret og meget brugbar guide til at gøre dit rige indre liv til en gave, der løfter, i stedet for en byrde, der tynger.

Billedligt talt låser bekymringer, tankemylder og grublerier døren til nydelse og afslapning – og gør dig samtidig mindre kompetent og handlekraftig. Der er derfor al mulig grund til at skille sig af med dem!

Dit udbytte

Få praktisk inspiration og strategier, der er lige til at bruge i din hverdag.

  • Redskaber til at genkende og bryde de negative mønstre, som fastholder dig i grublerier, tankemylder og bekymringer.
  • En effektiv ‘kur’ mod skadelige grublerier, som tvinger din opmærksomhed til at cirkle om situationer, der er gået galt.
  • Konkrete metoder, som hjælper dig til at forholde dig konstruktivt til fejl, mangler, vanskeligheder og uvished.
  • Træning i praktiske øvelser, som styrker dit fokus før, under og efter problemer og udfordringer, der tærer på din energi.
  • Vejledning i at skelne mellem produktive og uproduktive bekymringer og i at vende tankemylder til fokus.

Seminarets Indhold

Uro i dit indre liv er en usynlig – men alvorlig – belastning,

Uro i dit indre liv forværrer virkningen af ydre stress og er en usynlig modstander, du kan lære at genkende, håndtere og fjerne. Ved seminaret får du teknikker, som er lige til at bruge og har videnskabeligt dokumenteret virkning.

Få en vigtig nøgle til ro i dit indre

Ved at fokusere på mønstrene i stedet for indholdet i dine tanker, kan du fjerne kimen til det negative, før det vokser sig stort og stærkt. Den indre lettelse afbalancerer dit sensitive nervesystem og hjælper dig til fornyet overskud og glæde i hverdagen.

Lær at løse dine problemer – i stedet for at forværre dem.

Få et konstruktivt udbytte af dine anstrengelser

  • Når du grubler, cirkler dine problemer om fortiden igen og igen – uden et brugbart resultat.
  • Ved tankemylder mister du dit fokus og dit overblik – og svækker evnen til at handle i nuet.
  • Og når du bekymrer dig for meget om fremtiden, begynder problemerne at tårne sig op forude – uden at du finder løsninger.

Ved seminaret får du en grundig og praktisk orienteret guide til at ‘gribe fat om nældens rod’ og sikre, at du bevarer fokus og handlekraft før, under og efter mødet med livets problemer og udfordringer.

Lad dit rige indre liv berige dig – i stedet for at belaste dig

Slip fri af de tankespind, der holder dig tilbage

Når du som sensitiv har et rigt indre liv, er det et stort fortrin – så længe du formår at lade de indre processer løbe i produktive baner, som gør dig rummelig og handlekraftig.

Hvis tankemønstrene løber af sporet, kan du derimod føle dig mere og mere indskrænket af din sensitivitet: du vil opleve at ‘sidde fast’ og igen og igen berøre de samme smertepunkter uden at opnå andet end en forværring af din situation.

Billedligt talt er det som at kradse i et betændt sår i stedet for at rense og hele det: og sensitiviteten giver dig ‘ti ekstra fingre’ at kradse med.

Bryd de onde cirkler – praktiske øvelser

Oplev større glæde, få en bedre søvn, løs flere problemer og vær mere afslappet

På seminaret får du teknikker og praktiske øvelser, som hjælper dig til at bryde de onde cirkler, hvor du føler mere og mere smerte ved at kredse om de samme ting på en forkert måde.

Du får forskningsbaserede redskaber til at ‘komme videre’ i tankerne, acceptere livets op- og nedture og bekymre dig om ting på en mere produktiv måde. Hermed kan du føle dig mere glad og tryg og få lettere ved at rumme ubehag, møde uvished, løse problemer, slappe af og sove roligt. Frem for alt vil du få mere overskud, fordi dit rige indre liv er blevet en gave.

“Jeg er forbløffet over, at et seminar på den måde kan skære ind til benet af noget, jeg har kæmpet med i årevis! Aha-oplevelse fulgte aha-oplevelse…

Det er supergode redskaber. Jeg bruger dem hver dag, og både min søvn og mit humør er bedre.”

– Jakob, sensitiv mand 38 år.

Psykoterapeut i Sensitiv - Martin AugustSeminarleder

Martin August, dansk pioner inden for sensitivitet, forfatter, ID-Psykoterapeut, medlem af Dansk Psykoterapeutforening, ingeniør, tidl. leder af Stresslinjens psykolognetværk og medstifter af Sensitiv Balance.

Speciale i at regulere vanskelige følelser og finde indre ro

Martin har specialiseret sig i sensitivitet og i arbejdet med metoder til at skabe positiv forandring. Han har især mangeårig ekspertise inden for strategier til at finde indre ro, håndtere vanskelige følelser og bruge det sensitive potentiale konstruktivt.

Seminarets formål

Viden, værktøjer og meget anvendelige strategier

Seminaret giver dig effektive og forskningsbaserede redskaber, som du kan bruge til at komme ud af de destruktive tankemønstres spændetrøje.

I stedet kan du opleve kompetent problemløsning, mere indre ro og afslapning, større evne til at nyde livet og hvile i nuet, bedre søvn og en øget erfaring af mestring, når du begår fejl, møder uvished og står over for udfordringer.

“Det var en øjenåbner for mig at erkende, at alle bekymringerne om mit arbejde ikke hjælper til at løse problemerne – men tværtimod lammer, hæmmer og begrænser.  

Seminarmaterialet er et hit. Jeg bruger øvelserne flere gange om dagen, og det fungerer faktisk! Martin er en dygtig og kompetent underviser, som har en befriende humor.

— Marie-Louise, sensitiv kvinde 35 år.

Form: Seminaret veksler mellem oplæg med viden og øvelser, dialog og spørgsmål & svar.

Standardpris: 620 kr.

Nedsat pris: 550 kr. for studerende, ledige og pensionister.

Deltagerantal: 12 deltagere.

3-timers online seminar:

Efter din tilmelding modtager du link, som hjælper dig til at blive koblet online-seminaret.

Inden seminaret kan du også få hjælp til at logge på, hvis du har brug for det.  Nærmere information sendes i velkomstmail med seminarmateriale inden seminarstart.

Optagelse: da seminaret afholdes med dialog med deltagere, kan vi ikke tilbyde link til video fra kurset efter det er afholdt.

Afmelding og ændring: Er mulig frem til to uger inden seminardatoen og koster 100 kr. Herefter er købet bindende.

Målgruppe

Ønsker du at give dit sind en effektiv rodbehandling og skabe plads til positiv fornyelse?

Seminaret henvender sig til alle, som ønsker praktiske redskaber til at styre det indre liv i en konstruktiv retning, der giver mest mulig glæde og overskud.
Metoderne kan desuden være effektive i behandling af stress, angst og depression.

Deltagelse kræver ingen særlige forkundskaber. Der er ingen anbefalet rækkefølge for deltagelse i Sensitiv Balances forskellige arrangementer

“Lige siden jeg blev mor, har jeg bekymret mig rigtig meget. Om jeg gjorde det godt nok, om nogle af mine fejl ville ødelægge mine børns fremtid, om de skulle blive kørt ned i trafikken, klare sig dårligt i skolen, blive afvist af deres venner. Alt muligt!

Det her seminar har løftet det mørke slør. Jeg ser mere lyst på mine børn, mig selv og livet. Og det har vi alle sammen gavn af!  

Jeg har spildt timevis af mit liv. Tak for et fantastisk wake-up-call! “
— Benedikte, sensitiv kvinde 42  år.

Psykolog, Lise August & Psykoterapeut, Martin August

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til seminarets indhold eller vores gruppeforløb, bøger og individuelle samtaler, som guider til at finde indre ro, bryde negative mønstre og skabe varige positive forandringer, er du meget velkommen at kontakte os.

Tilmeld og få gratis gaver fra Sensitiv.dk

Berig hverdagen med inspiration og ny viden til dig selv eller dit barn.
Tilmeld og få gratis gaver!


 

BOG
Sensitive Børn

BOG & VIDEO
Kursus

BOG
Sensitive Børn og Voksne

DOBBELT DVD
Særligt Sensitive

Sensitive Voksne

SENSITIVE
VOKSNE


Sensitive Børn

SENSITIVE
BØRN


Pskykoterapi

BOOK
SAMTALE


Indre ro kurser

KURSER
& GRUPPER