Slip nedtrykthed og depression

Redskaber til sensitive, nærtstående og professionelle

Kort forløb via skype eller telefon

Få en dyb, forskningsbaseret og praktisk meget brugbar indsigt i samspillet mellem sensitivitet, nedtrykthed og depression.

Skræddersyet forløb med personlige samtaler: Du planlægger selv dine tider, så du sikrer maksimalt udbytte.


Tip: Vil du i dybden, kan du også vælge individuelle samtaler

Søger du hjælp til at finde og bevare din indre balance?

Slip nedtryktheden

Er du sensitiv og føler du dig lidt for ofte nedtrykt og trist? Har du udviklet en depression eller ønsker du at forebygge en ny depression?

Søger du viden og nyttige redskaber, som hjælper dig til at finde og bevare din indre balance? Til at mærke indre ro og glæde i stedet for afmagt og smerte? Er du nærtstående eller professionel, som vil vide, hvordan du bedst muligt kan støtte?

Få effektive værktøjer med bred virkning, som løfter dig til et nyt niveau

Det korte forløb giver dig en dyb, forskningsbaseret og praktisk meget brugbar indsigt i samspillet mellem sensitivitet, nedtrykthed og depression. Du får et væld af praktiske strategier, der hjælper dig til at overvinde nedtrykthed.

Dit udbytte

Få praktisk inspiration og strategier, der er lige til at bruge i din hverdag:

 • Du vil lære, hvordan du kan få det bedste frem i dine sensitive gener og hjerne.
 • Du vil få redskaber til at regulere de nedtrykte og negative følelser, så de bliver mindre overvældende og handlingslammende.
 • Du vil få praktisk inspiration til at fjerne nogle af de sten, der tynger i din psykiske rygsæk, og gå lettet videre.
 • Du vil få en kort test og andre nyttige redskaber, som er lige til at bruge i hverdagen.
 • Du vil lære, hvordan du dagligt kan aktivere og træne positive følelser, som hjælper dig til at overvinde depression.

Samtaleforløbets Indhold

Nedtrykthed, depression og sensitivitet

Nedtrykthed og depression er som tyve, der stjæler din lykke, og efterlader dig med smerte og mørke. Som sensitivt menneske er du mere udsat for at udvikle nedtrykthed og depression, når du møder modgang i livet.

Samtidig kan du også bruge din sensitivitet positivt til at styre uden om nedtrykthed, forebygge og behandle depression og sidst men ikke mindst skabe en god balance i livet.

Guide til at fjerne kimen til det negative

Dette forløb giver dig viden om, hvad du som sensitiv skal være ekstra opmærksom på, hvis du vælger medicin og terapi. Redskaberne kan også hjælpe til at behandle nedtrykthed og depression uden brug af medicin og terapi.

Samtaleforløbet guider dig til at fjerne kimen til det negative og undgå at det vokser sig stort og stærkt. Du behøver ikke at have eller have haft en depression for at få et godt udbytte af at deltage

“Jeg fik dybe indsigter, der har hjulpet mig til at rumme min smerte og flere af redskaberne bruger jeg hver dag med rigtig gode resultater. Min mand er blevet bedre til at støtte mig, når jeg er nedtrykt.

– Anne Fischer.

Psykoterapeut i Sensitiv - Martin AugustVejleder

Martin August, dansk pioner inden for sensitivitet, forfatter, ID-Psykoterapeut, medlem af Dansk Psykoterapeutforening, ingeniør, tidl. leder af Stresslinjens psykolognetværk og medstifter af Sensitiv Balance.

Speciale i at regulere vanskelige følelser og finde indre ro

Martin har specialiseret sig i sensitivitet og i arbejdet med metoder til at skabe positiv forandring. Han har især mangeårig ekspertice inden for strategier til at finde indre ro, håndtere vanskelige følelser og bruge det sensitive potentiale konstruktivt i arbejdslivet.

Forløbets formål

Rolig sensitiv mand strækker armene og er i balance

Viden, værktøjer og meget anvendelige strategier

Formålet med det korte forløb er at give dig viden fra forskningen, levende eksempler fra hverdagen og en lang række redskaber, du selv og andre, der ønsker at støtte, kan bruge.

De praktiske tilgange kan bruges i de konkrete situationer og udfordringer, man kan opleve, når man kæmper med nedtrykthed og depression.

“Martin har en udsædvanlig kærlig og klar måde at formulere tingene på, og det er tydeligt, at han forstår den dybe smerte, man gennemgår. Samtidig er han skarp, vidende og i stand til at motivere. Jeg føler mig mindre magtesløs og bedre i stand til at handle.

— Sofie Skovgaard.

Form: Det korte forløb veksler mellem teori, øvelser, dialog og spørgsmål & svar. Forløbet giver dig brugbar praktisk inspiration til hverdagen.

Det korte forløb skal være afrundet inden for 6 måneder efter din første samtale. Efter tilmelding får du link til booking system, hvor du kan booke tiderne.

Det korte forløb findes i 4 variationer:

 • Basis – 2 X 1 time: 2.000,00 (spar 200,00) Inkl. skriftligt materiale, overblik og basale redskaber, som løfter dig til et højere niveau.
 • Standard – 3 X 1 timer: 2.900,00 (spar 400,00) Inkl. skriftligt materiale, overblik og en grundig gennemgang af redskaber, som hjælper dig til at bryde destruktive mønstre og skabe selvforstærkende positive cirkler.
 • Problemknuser – 4 X 1 time: 3.800,00 (spar 600,00) Inkl. skriftligt materiale, overblik og individuelt tilpasset gennemgang af redskaber.
  Få sparring på udfordrende situationer, praktisk inspiration til at knuse problemer og skræddersyet tilpasning af strategier, som sikrer varig effekt.
 • Intensiv – 5 X 1 time: 4.700,00 (spar 800,00) Inkl. skrifligt materiale, overblik og grundig individuelt tilpasset gennemgang af redskaber. Du får intensiv træning i redskaber og justerer og forfiner løbende brugen af de praktiske strategier, så du får maksimalt udbytte og læring.

​Nedsat pris for studerende, ledige og pensionister: 300 kr.
Normal pris for 1 times skype samtale er 1100 kr.

Skriftligt materiale: Du vil ca. 1 uge inden første samtale via mail modtage en fil med dit materiale, som du venligst bedes printe ud og have klar ved første samtale.

Afmelding og ændring: Frem til to uger inden den dato første samtale i forløbet afholdes er det muligt at melde afbud eller bytte til et andet forløb hos Sensitiv Balance. Det koster 200 kr. i administration. Herefter er købet bindende.

Målgruppe

Ønsker du at overvinde nedtrykthed og/eller depression eller har du tidligere været ramt og ønsker at forebygge?

Dette korte forløb henvender sig til sensitive, som ønsker at overvinde  nedtrykthed og/eller depression, eller som tidligere har været ramt og ønsker at forebygge.

Forløbet retter sig også mod nærtstående og fagpersoner, som ønsker at vide, hvordan de støtter et sensitivt menneske, der er ramt af nedtrykthed og/eller depression.

Forløbet giver desuden inspiration til at styrke den “indre forældreevne” og helbrede sår efter en vanskelig barndom.

Deltagelse kræver ingen særlige forkundskaber. Der er ingen anbefalet rækkefølge for deltagelse i Sensitiv Balances forskellige arrangementer.

Har du brug for EAN-faktura eller betaling med faktura?

 1. Du kan godt købe det korte forløb via EAN-faktura: Du skal inde på webshoppen hakke feltet “offentlig” af, når du indtaster din adresse. Herefter kan du gennemføre købet. Gebyr for EAN-faktureringen lægges til prisen på det korte forløb. Har du spørgsmål, skriv venligst til kontakt@sensitiv.dk.
 2. Du kan godt købe forløbet via bankoverførsel og en fremsendt faktura til f.eks. virksomhed eller selvstændigt erhverv: Du skal inde på webshoppen hakke feltet “virksomhed” af, når du indtaster din adresse. Herefter kan du gennemføre købet. Gebyr for faktureringen lægges til  prisen for forløbet. Har du spørgsmål, skriv venligst til kontakt@sensitiv.dk.

Har du spørgsmål?

Skriv til kontakt@sensitiv.dk og vi vil besvare dine spørgsmål om tilmelding til forløbet.

“Det ramte plet på min situation og hjalp mig til at afprøve nye stier, som har virket godt indtil videre. Det er en fortsat kamp, men jeg er bedre rustet til at tage den. Tak for et meget lærerigt forløb.

— Jakob Rasmussen.

Psykolog, Lise August & Psykoterapeut, Martin August

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til forløbets indhold, vores kurser, gruppeforløb, bøger og individuelle samtaler, som guider til at slippe nedtrykthed og depresssion, bryde negative mønstre og skabe varige positive forandringer, er du meget velkommen at kontakte os.

Tilmeld og få gratis gaver fra Sensitiv.dk

Berig hverdagen med inspiration og ny viden til dig selv eller dit barn.
Tilmeld og få gratis gaver!


 

BOG
Sensitive Børn

BOG & VIDEO
Kursus

BOG
Sensitive Børn og Voksne

DOBBELT DVD
Særligt Sensitive

Sensitive Voksne

SENSITIVE
VOKSNE


Sensitive Børn

SENSITIVE
BØRN


Pskykoterapi

BOOK
SAMTALE


Indre ro kurser

KURSER
& GRUPPER