Rolig og stærk – med hjertekohærens og CMT. Online gruppe for sensitive med 8 møder

Redskaber, øvelser og træning af effektive strategier til at klare udfordringer

Sensitiv kvinde i arbejdsskjorte med redskaber til arbejdslivet

Online-gruppe med 8 møder

Lær vigtige og effektive strategier til at klare uvished, pres og svære situationer.


Slip indre uro og gå styrket gennem udfordringer

Få psykiske ‘vitaminer’, som løfter dit humør og funktionsniveau under pres

Søger du dybe og enkle redskaber, der styrker dig i svære situationer? Vil du gerne bevare fatningen og den positive energi, når du er udfordret?

Under de 8 møder i gruppen lærer du effektive ”værktøjer”, du kan bruge i alle tænkelige situationer, der sætter dig på prøve.

Eksempler kan være: manglende evne til at regulere følelser, frustration over din partner, uro omkring dit helbred, ensomhed, utålmodighed med dine børn, bekymringer om verdens tilstand, grublerier om arbejdslivet osv.

Under kurset træner du hjertekohærens, compassionate mind-teknikker og flow-strategier. Disse dybe og virksomme metoder  har talrige muligheder for at blive anvendt i dit kærlighedsliv, i dit familieliv, i joblivet og i dit personlige indre liv.

Frem for alt lærer du at ruste dit sensitive nervesystem bedst muligt til at møde pres, forandring, uvished og modgang  – på en konstruktiv måde.

Dit udbytte

saerligt sensitiv hjerne, forskning i HSP

Gruppeforløbet giver dig:

  • Konkrete metoder til at aktivere de bedste områder i din hjerne, når det gælder om at håndtere stress, pres, uvished og krævende situationer.
  • Enkle og dybe øvelser til at bringe tanker, følelser og krop i en dyb tilstand af ro, som gør dig konstruktiv, stærk og i stand til at skabe resultater.
  • Værktøjer til at hæve dig over negative følelser, f.eks. uro, vrede ,frygt, rastløshed, irritation og ensomhed – og sætte positive indre tilstande i stedet.
  • Inspiration og praktisk vejledning i at bruge styrkende øvelser i dine daglige rutiner, så du har flere resurser til rådighed i vanskelige øjeblikke.
  • Træning i effektive strategier, som hjælper dig til at skabe og bevare et godt flow, selvom du møder modgang.

Gruppeforløbets Indhold

Bevar din indre styrke, selvom den ydre situation er svær

Under dette gruppeforløb lærer du forskellige teknikker, som er lette at bruge og har videnskabeligt dokumenteret virkning. De nøje udvalgte øvelser og redskaber – som du træner intensivt under de 8 mødegange – påvirker psyken, hjernen og hele nervesystemet positivt. Uro, opgivelse, frustration og andre negative følelser glider i baggrunden. Du styrker i stedet dit indre fokus og fremmer følelser af motivation, livsmod, virkelyst og frem for alt indre ro.

Pust liv i de områder af din psyke og hjerne, som frisætter dine resurser

Når du bruger de rigtige strategier, undgår du:

1. at ‘synke ned’ i dybe følelser af frustration, modløshed, overvældelse mm., og

2. at ‘svæve op’ i tanker, grublerier og bekymringer om:  ‘hvad nu hvis xxx?”.

I stedet bevarer du et roligt centrum i dig selv, hvorfra du kan tænke klart og handle hensigtsmæssigt.

Hjertekohærens og compassionate mind træning gør det muligt at påvirke processer, der normalt er uden for viljens kontrol, f.eks. hjerterytmen.

Træningen af nervesystemet frigør resurser til at klare flere udfordringer. Metoderne, du lærer at bruge, har også vist sig effektive i behandling af stress, angst, depression og søvnløshed.

Bevar et godt flow – selvom du møder modgang, forandring og skuffelse

Når du formår at berolige dig selv og holde fokus, vil du kunne bruge dig selv optimalt i en svær situation. Hvad er hemmeligheden bag denne gave? Er den kun forundt mindre sensitive mennesker med ‘nerver af stål’? Eller består den af færdigheder, du kan lære at kende og udvikle?

Det sidste er heldigvis tilfældet. Også selvom du er følsom og stærkt påvirket af pres.

Under gruppeforløbet lærer du bl.a., hvordan du bevarer og forstærker positive følelser og samtidig sikrer et godt og konstruktivt flow. Du får træning i at kombinere og justere de forskellige strategier, så du får flest mulige resurser frem i dig selv.

Hænder og blomst med redskaber til modgang, stress og traume

Oplev forskellen i arbejdsliv, med din partner, dine børn, andre nærtstående og i forholdet til dig selv

Strategierne, du lærer i gruppen, hjælper dig til at ‘finde det rigtige gear og køre styrket frem’ i stedet for at ‘standse op og gå i stå’, når livet er svært.

Uanset om det er på dit arbejde, i dit privatliv eller i forholdet til dig selv, du er udfordet, vil strategierne efterlade positive spor, når du praktiserer dem.

Teknikkerne kan hjælpe dig til at styre uden om overvældende følelser og i stedet bruge den essentielle styrke i dine sensitive træk – en styrke, som kun kan komme fuldt og helt til udtryk, når du er i stand til at bevare roen.

Psykoterapeut i Sensitiv - Martin AugustKursusleder

Martin August, dansk pioner inden for sensitivitet, forfatter, ID-Psykoterapeut, medlem af Dansk Psykoterapeutforening, ingeniør, tidl. leder af Stresslinjens psykolognetværk og medstifter af Sensitiv Balance.

Speciale i at regulere vanskelige følelser og finde indre ro

Martin har specialiseret sig i sensitivitet og i arbejdet med metoder til at skabe positiv forandring. Han har især mangeårig ekspertice inden for strategier til at finde indre ro, håndtere vanskelige følelser og bruge det sensitive potentiale konstruktivt.

Kursets formål

Frisæt potentialer og resurser

Når livet er svært, kan de forkerte strategier og reaktionsmønstre, som bliver udløst af stress, være med til at ‘låse døren’ til de resurser, der får dig godt igennem udfordringerne.

Gruppen klæder dig på til at ‘åbne døren’, så du igen kan bevæge dig ind i din styrke og derfra skabe positive forandringer. Såvel i din indre tilstand som i den ydre situation, der presser dig.

Er du ramt af bekymringer, uro, stress, angst, søvnproblemer eller depression, får du en vigtige indsigter og øvelser, som du kan træne dagligt resten af dit liv.

Søger du mere livskvalitet i en svær tid, får du en samlig brugbare redskaber, du kan anvende i alle tænkelige situationer.

Form: Kurset veksler mellem teori, øvelser, dialog og spørgsmål & svar.

Deltagerantal: Max. 8 deltagere.

Standardpris: 2900 kr.

Nedsat pris: 2400 kr. for studerende, ledige og pensionister.

Hjælp til at logge på: Inden kursets afholdelse modtager du personligt link til at logge på, og i et aftalt tidsrum får du hjælp til at sikre, at det fungerer godt for dig.

Materiale: Ud over skriftligt materiale får du undervejs også lydfiler med praktiske øvelser, som du kan bruge i hverdagen.

Afmelding og ændring: Er mulig frem til to uger inden kursusdatoen og koster 200 kr. Herefter er købet bindende.

Ekstradatoer: benyttes kun, hvis underviser mod forventning er syg eller fraværende ved en eller flere mødegange.

Målgruppe

Ønsker du praktiske og effektive strategier til at vokse med udfordringer?

Gruppeforløbet henvender sig til alle, som ønsker at få en brugbar og konkret “værktøjskasse” til at håndtere pres, udfordring og modgang på en konstruktiv måde.
Metoderne hjælper til at berolige nervesystemet, skabe balance i hjernens følelsesregulering og kan desuden virke i behandling af stress, angst og depression.
Deltagelse kræver ingen særlige forkundskaber. Der er ingen anbefalet rækkefølge for deltagelse i Sensitiv Balances forskellige arrangementer.

Psykolog, Lise August & Psykoterapeut, Martin August

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til gruppeforløbets indhold eller vores kurser, bøger og individuelle samtaler, som guider til at finde indre ro, bryde negative mønstre og skabe varige positive forandringer, er du meget velkommen at kontakte os.

Tilmeld og få gratis gaver fra Sensitiv.dk

Berig hverdagen med inspiration og ny viden til dig selv eller dit barn.
Tilmeld og få gratis gaver!


 

BOG
Sensitive Børn

BOG & VIDEO
Kursus

BOG
Sensitive Børn og Voksne

DOBBELT DVD
Særligt Sensitive

Sensitive Voksne

SENSITIVE
VOKSNE


Sensitive Børn

SENSITIVE
BØRN


Pskykoterapi

BOOK
SAMTALE


Indre ro kurser

KURSER
& GRUPPER