Sensitive – the Untold Story. Amerikansk Dokumentarfilm

Formidling af forskning og personlige fortællinger

Vi har bidraget til den amerikanske dokumentarfilm om sensitivitet, som skildrer personlige og rørende fortællinger om sensitive børn, unge og voksne fra mange forskellige lande.
Interviews med internationale forskere og eksempler på praktisk arbejde med sensitivitet er suppleret med personlige fortællinger og redskaber – alt sammen med et positivt fokus på det sensitive træk.

Budskaber til den brede offentlighed

Filmen henvender sig bredt til den amerikanske og internationale offentlighed – ikke kun til de sensitive selv, men til alle. Formålet er at øge bevidstheden om de sensitive fordele og sprede viden om, hvordan sensitivitet kan blive en gave til verden snarere end det modsatte.

Global Touch Group og Will Harper står bag filmen sammen med Elaine Aron, der er internationalt kendt som “moder” til arbejdet med særlig sensitivitet. Will Harper har bred erfaring fra talkshows, bl.a. Oprah og en række Hollywood dokumentarfilm.

Det er vores indtryk, at filmen på en meget tilgængelig og seriøs møde, præsenterer vigtige temaer ved at være sensitiv.

Læs mere her og se trailer.

Når filmen udkommer på DVD vil vi informere om det i vores gratis nyhedsbrev

Rolig sensitiv mand strækker armene og er i balance
Psykolog, Lise August & Psykoterapeut, Martin August

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til vores forældrerådgivning, 1-dagskurser, grupper  og individuelle samtaler, hvor du kan få meget mere information om det sensitive træk, er du velkommen til at kontakte os.

Tilmeld og få gratis gaver fra Sensitiv.dk

Berig hverdagen med inspiration og ny viden til dig selv eller dit barn.
Tilmeld og få gratis gaver!


 

BOG
Sensitive Børn

BOG & VIDEO
Kursus

BOG
Sensitive Børn og Voksne

DOBBELT DVD
Særligt Sensitive

Sensitive Voksne

SENSITIVE
VOKSNE


Sensitive Børn

SENSITIVE
BØRN


Pskykoterapi

BOOK
SAMTALE


Indre ro kurser

KURSER
& GRUPPER