Sensitiv med overskud

Bliv ven med din sensitivitet og find energi i hverdagen

Kort forløb via skype eller telefon

Få redskaber til at gøre din sensitivitet til en styrke, som gavner dig selv og andre mennesker.

Skræddersyet forløb med personlige samtaler: Du planlægger selv dine tider, så du sikrer maksimalt udbytte.


Tip: Vil du i dybden, kan du også vælge individuelle samtaler

Læs mere her om vigtige emner for sensitive børn og voksne

Ønsker du at blive ven med din sensitivitet?

Få mere overskud som sensitiv

Søger du en dybere forståelse for dine udfordringer og fortrin som sensitivt menneske? Vil du være bedre til at genkende og håndtere overstimulation? Vil du skærpe din evne til at prioritere og træffe valg, der sætter dine bedste sider i spil? Ønsker du mere flow i dit sociale liv og vil du lære at kommunikere positivt om dine grænser, behov og muligheder? Med enkle og dybe redskaber viser forløbet vejen til at gøre din sensitivitet til en styrke, som gavner dig selv og andre mennesker.

Få effektive værktøjer med bred virkning, som løfter dig til et nyt niveau

Det korte forløb baner vejen for, at du skaber et godt venskab med de sensitive sider af din personlighed, så de i endnu højere grad kan berige dit eget og andres liv.

Dit udbytte

Rolig sensitiv mand strækker armene og er i balance

Sensitiv med overskud giver praktisk inspiration til at:

 • forstå de sensitive sider af din personlighed
 • holde af dine udfordringer og fortrin
 • forebygge, genkende og håndtere overstimulering
 • skabe rytmer og rutiner, som får det bedste frem i dig
 • prioritere og træffe gode sensitiv-venlige valg
 • kommunikere positivt med andre om dine muligheder og grænser
 • gøre din sensitivitet til din styrke

Samtaleforløbets Indhold

Få indsigt, brug den i dit daglige liv og bliv stærkere

Dette korte forløb giver praktisk viden om sensitivitet, og om hvordan den på godt og ondt spiller sammen med din hverdag, dine muligheder og dine grænser. Du får indsigt i, hvordan du bliver påvirket af overstimulation, hvordan du genkender de første tegn og hvad du kan gøre for at forebygge og håndtere den i hverdagen. Du lærer, hvordan du skaber en livsstil, der gør dig stærkere og giver dig mere overskud til det virkeligt meningsfulde i dit liv.

Træf gode valg og få mere af det bedste frem i dig selv

I samtaleforløbet arbejder vi med dine vaner og stiller skarpt på dine rutiner – om morgenen, i løbet af dagen og om aftenen. Vi sætter fokus på, hvordan du kan fremme nærvær i det daglige liv og berolige dit sensitive nervesystem. Du skærper evnen til at træffe gode valg og bliver fortrolig med redskaber til at prioritere på en måde, som gør det lettere for et sensitivt menneske at finde vej i livet og bruge sig selv godt.

Redskaber til kommunikere positivt og målrettet

Ud fra en dybere forståelse af dine sensitive kendetegn guider forløbet dig på vejen til at kommunikere positivt og målrettet med andre om dine grænser, behov og muligheder. Du får inspiration til at styre uden om misforståelser og bevare varmen og forståelsen i kontakten til andre mennesker. Målet er, at du kan udfolde styrkesiderne ved dine sensitive træk med respekt og indlevelsesevne i din egen og andres situation.

Læs også: 12 anbefalinger til positiv social kontakt

“Tak for et fantastisk forløb. Jeg går herfra med en meget positiv følelse og glæder mig til at ændre på rutinerne i min hverdag.

– Katrine, sensitiv kvinde, 32 år.

Psykoterapeut i Sensitiv - Martin AugustVejleder

Martin August, dansk pioner inden for sensitivitet, forfatter, ID-Psykoterapeut, medlem af Dansk Psykoterapeutforening, ingeniør, tidl. leder af Stresslinjens psykolognetværk og medstifter af Sensitiv Balance.

Speciale i at regulere vanskelige følelser og finde indre ro

Martin har specialiseret sig i sensitivitet og i arbejdet med metoder til at skabe positiv forandring. Han har især mangeårig ekspertice inden for strategier til at finde indre ro, håndtere vanskelige følelser og bruge det sensitive potentiale konstruktivt i arbejdslivet.

Forløbets formål

Viden, værktøjer og meget anvendelige strategier

Formålet med Sensitiv med overskud er at give dig essentiel viden og virkningsfulde redskaber til at klare udfordringer og gøre de sensitive kendetegn til et plus i livet. Du vil arbejde med at forbedre dine sociale relationer og indrette dit daglige liv, så du har de bedste betingelser for at have energi og fungere godt i hverdagen.

“Det har givet mig at løft at deltage. Jeg er blevet opmærksom på at skabe kvalitetstid, hvor jeg nogen gange er alene, ikke har aftaler og slukker mobilen. Jeg er også blevet meget inspireret til at arbejde på at få mere struktur, især i weekenden med min kæreste og børn. Der er virkelig meget, jeg kan gå i gang med.

— Merete, sensitiv kvinde, 43 år.

Form: Det korte forløb veksler mellem teori, øvelser, dialog og spørgsmål & svar. Forløbet giver dig brugbar praktisk inspiration til hverdagen.

Det korte forløb skal være afrundet inden for 6 måneder efter din første samtale. Efter tilmelding får du link til booking system, hvor du kan booke tiderne.

Det korte forløb findes i 4 variationer:

 • Basis – 2 X 1 time: 2.000,00 (spar 200,00) Inkl. skriftligt materiale, overblik og basale redskaber, som løfter din hverdag til et højere niveau.
 • Standard – 3 X 1 timer: 2.900,00 (spar 400,00) Inkl. skriftligt materiale, overblik og en grundig gennemgang af redskaber, som hjælper dig til at bryde destruktive mønstre og skabe selvforstærkende positive cirkler.
 • Problemknuser – 4 X 1 time: 3.800,00 (spar 600,00) Inkl. skriftligt materiale, overblik og individuelt tilpasset gennemgang af redskaber.
  Få sparring på udfordrende situationer, som især giver dig udfordringer,  praktisk inspiration til at knuse problemer og skræddersyet tilpasning af strategier, som sikrer varig effekt.
 • Intensiv – 5 X 1 time: 4.700,00 (spar 800,00) Inkl. skrifligt materiale, overblik og grundig individuelt tilpasset gennemgang af redskaber. Du får intensiv træning i redskaber og justerer og forfiner løbende brugen af de praktiske strategier, så du får maksimalt udbytte og læring.

​Nedsat pris for studerende, ledige og pensionister: 300 kr.
Normal pris for 1 times skype samtale er 1100 kr.

Skriftligt materiale: Du vil ca. 1 uge inden første samtale via mail modtage en fil med dit materiale, som du venligst bedes printe ud og have klar ved første samtale.

Kursus efter bestilling: Det er muligt at bestille et kursus til virksomheder, fagforeninger mv. Henvendelse til kontakt@sensitiv.dk.

Afmelding og ændring: Frem til to uger inden den dato første samtale i forløbet afholdes er det muligt at melde afbud eller bytte til et andet kursus eller forløb hos Sensitiv Balance. Det koster 200 kr. i administration. Herefter er købet bindende.

Målgruppe

Ønsker du at få bedre forståelse for din sensitivitet  og skabe plads til positiv fornyelse?

Det korte forløb henvender sig til særligt sensitive, der ønsker at forstå sig selv og skabe en varig positiv forandring i hverdagen. Når man ofte bruger de lyse sider af modtageligheden, vil det løfte hele personligheden og frisætte resurser og potentialer, som giver mere overskud. Forløbet er for alle, som er motiverede for at nærme sig dette mål.

Deltagelse kræver ingen særlige forkundskaber. Der er ingen anbefalet rækkefølge for deltagelse i Sensitiv Balances forskellige arrangementer.

Har du brug for EAN-faktura eller betaling med faktura?

 1. Du kan godt købe det korte forløb via EAN-faktura: Du skal inde på webshoppen hakke feltet “offentlig” af, når du indtaster din adresse. Herefter kan du gennemføre købet. Gebyr for EAN-faktureringen lægges til prisen på det korte forløb. Har du spørgsmål, skriv venligst til kontakt@sensitiv.dk.
 2. Du kan godt købe forløbet via bankoverførsel og en fremsendt faktura til f.eks. virksomhed eller selvstændigt erhverv: Du skal inde på webshoppen hakke feltet “virksomhed” af, når du indtaster din adresse. Herefter kan du gennemføre købet. Gebyr for faktureringen lægges til  prisen for forløbet. Har du spørgsmål, skriv venligst til kontakt@sensitiv.dk.

Har du spørgsmål?

Skriv til kontakt@sensitiv.dk og vi vil besvare dine spørgsmål om tilmelding til forløbet.

“Jeg har fået redskaber til tale mere positivt om det, når jeg er overstimuleret. Det vil gøre det lettere for min kæreste at forstå mig. Når han ved, at jeg har brug for hans nærhed og varme, og at det ikke er hans skyld, får vi en bedre kontakt.

— Maj, sensitiv kvinde, 28  år.

“Jeg har virkelig fået øjnene op for, hvor stor en fordel det kan være, at være sensitiv, når jeg gør mere af det, der bygger mig op. Tusind tak!

— Henrik, sensitiv mand, 35  år.

Psykolog, Lise August & Psykoterapeut, Martin August

Vil du læse mere?

Test dig selv – er du særligt sensitiv?
10 korte svar på ofte stillede spørgsmål om særlig sensitivitet.
10 fordele ved at være særlig sensitiv.
Nyhedsbrev med eksempler og mere om baggrunden for at vi har oprettet kurset.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til forløbets indhold eller vores gruppeforløb, bøger og individuelle samtaler, som guider til bedre forståelse for sensitivitet og skaber mere energi og varige positive forandringer, er du meget velkommen at kontakte os.

Tilmeld og få gratis gaver fra Sensitiv.dk

Berig hverdagen med inspiration og ny viden til dig selv eller dit barn.
Tilmeld og få gratis gaver!


 

BOG
Sensitive Børn

BOG & VIDEO
Kursus

BOG
Sensitive Børn og Voksne

DOBBELT DVD
Særligt Sensitive

Sensitive Voksne

SENSITIVE
VOKSNE


Sensitive Børn

SENSITIVE
BØRN


Pskykoterapi

BOOK
SAMTALE


Indre ro kurser

KURSER
& GRUPPER