Giv dit sensitive barn overskud

En praktisk guide til at forstå og styrke dit sensitive barn

Glad pige leger med blade i efteråret og har overskud

Kort forløb via skype eller telefon

Bliv rustet til at møde hverdagens udfordringer kærligt og kompetent og få redskaber som opbygger og styrker dit barn

Skræddersyet forløb med personlige samtaler: Du planlægger selv dine tider, så du sikrer maksimalt udbytte.


Tip: Vil du i dybden, kan du også vælge individuelle samtaler

Læs mere her om vigtige emner for sensitive børn og voksne

Ønsker du at skabe en hverdag med overskud for dit barn?

Styrk dit sensitive barn

Er det ofte vanskeligt for dit sensitive barn at tilpasse sig overgange, forandringer og nye situationer, f.eks. nye mennesker, ting og oplevelser?

Bliver dit sensitive barn let distraheret, hvis der er aktiviteter og uro i omgivelserne? Reagerer dit sensitive barn til tider meget højlydt og udtryksfuldt på sin omverden?

Få effektive værktøjer med bred virkning, som styrker dit sensitive barn

Det korte forløb ruster dig til at møde disse og andre af hverdagens udfordringer kærligt, kompetent og med et større overblik. Du bliver via kurset fortrolig med en række nyttige redskaber, som opbygger og styrker dit sensitive barn.

Dit udbytte

Giv dit sensitive barn overskud indeholder en praktisk guide til at:

 • få overblik over forskellige sider af dit sensitive barns personlighed
 • lade din egen personlighed “spille godt sammen” med disse sider
 • ruste dit sensitive barn til at møde skift og forandringer
 • skabe gode forudsætninger for at dit barn kan fokusere
 • møde intense og højlydte signaler med kærlighed og faste grænser
 • kommunikere positivt med dit sensitive barn i vanskelige situationer

Samtaleforløbets Indhold

Bliv bedste ven med dit sensitive barns “vanskelige sider”

Ifølge forskningen kan forældre til sensitive børn opleve, at det er meget udfordrende at have et påvirkeligt og følsomt barn, som: 1. bliver meget frustreret ved skift og forandringer 2. hurtigt mister fokus, når der sker meget omkring det og 3. giver højlydt udtryk for negative følelser, som opstår når det er udfordret.

Det korte forløb giver et befriende og meget brugbart overblik over disse og andre  “vanskelige sider”, som kendetegner nogle sensitive børns personlighed. Med en række nyttige redskaber guider kurset dig til at forstå disse sider, håndtere dem kærligt og kompetent og derved styrke dit sensitive barn.

Hvordan ruster du dit barn til at møde skift og forandringer?

Gennem samtaleforløbet arbejder vi med nogle af de vigtigste teknikker, der hjælper et sensitivt barn til at bevare sin indre balance i mødet med nye mennesker, ting og situationer. Du bliver samtidig mere fortrolig med forskellige måder at tale om forandringer, som beroliger dit sensitive barn og giver det en oplevelse af at være ok.

Hvordan bevarer dit sensitive barn sit fokus og sin indre ro?

Med enkle og virkningsfulde teknikker er det muligt at indrette hverdagen på måder, som gør det lettere for dit sensitive barn at bevare sit fokus, f.eks. ved leg, praktiske opgaver eller lektier. Vi arbejder desuden med teknikker til at håndtere intense, højlydte og udtryksfulde signaler med respekt og varme – på en måde, der undgår, at de eskalerer, og hvor du som forældre bevarer din positive autoritet og dine grænser.

Læs mere om emnet og få gode råd i vores nyhedsbrev fra august.

Sensitiv søn med overskud på skuldrene af rolig far i trivsel

“Noget af det sværeste for mig er, at min søn hurtigt bliver overstimuleret, og så bliver han meget intens og højlydt og det fortsætter i laaaang tid. Det har taget pusten fra mig, og jeg tror, at jeg nu vil blive bedre til at møde ham i de situationer.

– Rikke, mor til en sensitiv dreng på 5 år.

Psykoterapeut i Sensitiv - Martin AugustVejleder

Martin August, dansk pioner inden for sensitivitet, forfatter, ID-Psykoterapeut, medlem af Dansk Psykoterapeutforening, ingeniør, tidl. leder af Stresslinjens psykolognetværk og medstifter af Sensitiv Balance.

Speciale i at regulere vanskelige følelser og finde indre ro

Martin har specialiseret sig i sensitivitet og i arbejdet med metoder til at skabe positiv forandring. Han har især mangeårig ekspertice inden for forældrerådgivning, arbejdet med sensitive børn, strategier til at finde indre ro, håndtere vanskelige følelser og bruge det sensitive potentiale konstruktivt.

Forløbets formål

Viden, værktøjer og meget anvendelige strategier

Giv dit sensitive barn overskud giver dig overblik over forskellige sider af dit barns personlighed og en række praktiske løsninger til hverdagens udfordringer. Du vil arbejde med at møde dit sensitive barn på kærlige og kompetente måder, som giver dit barn de bedste betingelser for at opbygge sin energi og fungere godt i hverdagen.

Forløbet guider dig til at forstå forskellige vanskelige sider af dit barns personlighed og håndtere dem på en måde, der styrker dit barn. Du får praktisk inspiration til at håndtere udfordrende situationer og gøre dit barn mere kompetent til at klare dem.

“Jeg tror ikke længere, at jeg vil blive så frustreret, når min datter ikke gør som jeg vil. Jeg vil være bedre til at se, hvad der i spil og huske hvad jeg kan gøre.

— Annette, 42 år, mor til en sensitiv pige på 7 år.

Form: Det korte forløb veksler mellem teori, øvelser, dialog og spørgsmål & svar. Forløbet giver dig brugbar praktisk inspiration til hverdagen.

Det korte forløb skal være afrundet inden for 6 måneder efter din første samtale. Efter tilmelding får du link til booking system, hvor du kan booke tiderne.

Det korte forløb findes i 4 variationer:

 • Basis – 2 X 1 time: 2.000,00 (spar 200,00) Inkl. skriftligt materiale, overblik og basale redskaber, som løfter dit og dit barns overskud til et højere niveau.
 • Standard – 3 X 1 timer: 2.900,00 (spar 400,00) Inkl. skriftligt materiale, overblik og en grundig gennemgang af redskaber, som hjælper dig til at bryde destruktive mønstre og skabe selvforstærkende positive cirkler.
 • Problemknuser – 4 X 1 time: 3.800,00 (spar 600,00) Inkl. skriftligt materiale, overblik og individuelt tilpasset gennemgang af redskaber.
  Få sparring på udfordrende situationer, som især skaber problemer,  praktisk inspiration til at knuse problemer og skræddersyet tilpasning af strategier, som sikrer varig effekt.
 • Intensiv – 5 X 1 time: 4.700,00 (spar 800,00) Inkl. skrifligt materiale, overblik og grundig individuelt tilpasset gennemgang af redskaber. Du får intensiv træning i redskaber og justerer og forfiner løbende brugen af de praktiske strategier, så du får maksimalt udbytte og læring.

​Nedsat pris for studerende, ledige og pensionister: 300 kr.
Normal pris for 1 times skype samtale er 1100 kr.

Skriftligt materiale: Du vil ca. 1 uge inden første samtale via mail modtage en fil med dit materiale, som du venligst bedes printe ud og have klar ved første samtale.

Afmelding og ændring: Frem til to uger inden den dato første samtale i forløbet afholdes er det muligt at melde afbud eller bytte til et andet forløb hos Sensitiv Balance. Det koster 200 kr. i administration. Herefter er købet bindende.

Målgruppe

Ønsker du at give dit forældreskab en effektiv rodbehandling og skabe plads til positiv fornyelse?

Det korte forløb henvender sig til forældre, der oplever vanskeligheder og udfordringer i hverdagen med deres sensitive barn. Der er især fokus på børn fra 3-12 års alderen.

Sensitive børn har forskellige typer personlighed. Det er derfor ikke alle forældre til sensitive børn, der genkender de vanskelige sider, som dette forløb gennemgår. Men hvis det sensitive barn i meget høj grad er kendetegnet ved en eller flere af de ovennævnte vanskelige sider, har forældre stor gavn af at lære, hvordan de håndterer dem. Derved kan de styrke barnet og gøre det mere kompetent i mødet med udfordrende situationer.

Deltagelse kræver ingen særlige forkundskaber. Der er ingen anbefalet rækkefølge for deltagelse i Sensitiv Balances forskellige arrangementer.

Har du brug for EAN-faktura eller betaling med faktura?

 1. Du kan godt købe det korte forløb via EAN-faktura: Du skal inde på webshoppen hakke feltet “offentlig” af, når du indtaster din adresse. Herefter kan du gennemføre købet. Gebyr for EAN-faktureringen lægges til prisen på det korte forløb. Har du spørgsmål, skriv venligst til kontakt@sensitiv.dk.
 2. Du kan godt købe forløbet via bankoverførsel og en fremsendt faktura til f.eks. virksomhed eller selvstændigt erhverv: Du skal inde på webshoppen hakke feltet “virksomhed” af, når du indtaster din adresse. Herefter kan du gennemføre købet. Gebyr for faktureringen lægges til  prisen for forløbet. Har du spørgsmål, skriv venligst til kontakt@sensitiv.dk.

Har du spørgsmål?

Skriv til kontakt@sensitiv.dk og vi vil besvare dine spørgsmål om tilmelding til forløbet.

“Det var rigtig vigtigt for os at få styr på, hvordan og hvorfor vores egne personligheder kan “støde sammen” med vores børns personligheder. Tak for et supergodt forløb og materialet, som indeholder mange redskaber.

— Susanne og Jacob, forældre til to sensitive børn på 8 og 4 år.

Psykolog, Lise August & Psykoterapeut, Martin August

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til forløbets indhold eller vores gruppeforløb, bøger og individuelle samtaler, som guider til at styrke dit barn, bryde negative mønstre og skabe varige positive forandringer, er du meget velkommen at kontakte os.

Tilmeld og få gratis gaver fra Sensitiv.dk

Berig hverdagen med inspiration og ny viden til dig selv eller dit barn.
Tilmeld og få gratis gaver!


 

BOG
Sensitive Børn

BOG & VIDEO
Kursus

BOG
Sensitive Børn og Voksne

DOBBELT DVD
Særligt Sensitive

Sensitive Voksne

SENSITIVE
VOKSNE


Sensitive Børn

SENSITIVE
BØRN


Pskykoterapi

BOOK
SAMTALE


Indre ro kurser

KURSER
& GRUPPER