Flow i arbejdslivet

Redskaber til at finde mere energi, lykke og overskud på jobbet

Kort forløb via skype eller telefon

Få redskaber til at skabe et godt flow og til at håndtere de udfordringer, der blokerer dit flow

Skræddersyet forløb med personlige samtaler: Du planlægger selv dine tider, så du sikrer maksimalt udbytte.


Tip: Vil du i dybden, kan du også vælge individuelle samtaler

Læs mere her om vigtige emner for sensitive børn og voksne

Ønsker du at skabe gode oplevelser i arbejdslivet?

Få mere flow i arbejdslivet

Vil du skabe et arbejdsliv, som tager hensyn til din sensitivitet og giver dig mere energi, lykke og overskud? Ønsker du, at de stærke sider af din sensitivitet skal fylde mere, når du går på arbejde? Søger du flere flow oplevelser, hvor handlekraft, nærvær og positive sider af din sensitivitet folder sig ud?

Få effektive værktøjer med bred virkning, som løfter dig til et nyt niveau

Det korte forløb giver dig redskaber til at skabe et godt flow og til at håndtere de udfordringer, der blokerer dit flow. Du lærer, hvordan du via bevidst planlægning af flow kan knuse problemer og skabe gode oplevelser og resultater i arbejdslivet.

Dit udbytte

Få praktisk inspiration og strategier, der er lige til at bruge i din hverdag:

 • Forståelse af flow oplevelser i arbejdslivet
 • Håndtering af faktorer, der hæmmer flow
 • Bevidst planlægning af faktorer, der fremmer flow
 • Øvelse i den mentale indstilling, der fremmer flow
 • Flow tilstanden – kombination af nærvær og handlekraft

Samtaleforløbets Indhold

Mere om flow oplevelser

Flow får “den bedste version” af personligheden frem. Flow oplevelser mindsker psykisk uro, præstationsangst, udskydelse af vigtige opgaver, koncentrationsproblemer og oplevelser af opgivenhed. Flow oplevelserne styrker samtidig engagement og motivation. Hvis du oplever mere flow i løbet af arbejdsdagen, vil det bidrage til, at du opbygger mere psykisk energi til opgaver og udfordringer.

Under det korte forløb lærer du at forvalte din mentale indstilling og dine handlinger på en måde, som gør dig mere effektiv, nærværende og positivt engageret i løbet af arbejdsdagen. Og du lærer, hvordan du via flow kan skabe forskellige typer positiv forandring i arbejdslivet.

Bliv bevidst om, hvordan du kan bruge flow

De fleste mennesker har haft en oplevelse af flow i kortere eller længere tid, men de er ubevidste om, hvordan de kom ind i flowet og ud af det igen. Under forløbet bliver du bevidst om, hvordan du kan skabe og bruge flow i forskellige arbejdssituationer. Du får enkle og dybtgående redskaber til at genkende og forholde dig til de faktorer, som hæmmer og fremmer dit arbejdsflow.

“Jeg har haft den dårlige vane, at jeg udskyder de opgaver, jeg ikke kan lide. Det er overstimulerende og irriterende. Det har været et super effektivt forløb, der har givet mig rigtig god og konkret inspiration til at få has på den vane.

– Susanne, sensitiv kvinde 55 år.

Psykoterapeut i Sensitiv - Martin AugustVejleder

Martin August, dansk pioner inden for sensitivitet, forfatter, ID-Psykoterapeut, medlem af Dansk Psykoterapeutforening, ingeniør, tidl. leder af Stresslinjens psykolognetværk og medstifter af Sensitiv Balance.

Speciale i at regulere vanskelige følelser og finde indre ro

Martin har specialiseret sig i sensitivitet og i arbejdet med metoder til at skabe positiv forandring. Han har især mangeårig ekspertice inden for strategier til at finde indre ro, håndtere vanskelige følelser og bruge det sensitive potentiale konstruktivt i arbejdslivet.

Forløbets formål

Viden, værktøjer og meget anvendelige strategier

Formålet med det korte forløb er at give dig en forståelse af, hvad flow oplevelser er, og hvordan du i praksis kan bruge dem som sensitivt menneske.

Du vil arbejde med din personlige stil og med at skabe de betingelser, der giver dig det største overskud til at møde arbejdslivets opgaver og udfordringer.

“Jeg har lært, at jeg kan sætte mere ind over for forstyrrelser og afbrydelser. Jeg har også fået nogle redskaber til at skabe en mere struktur.

— Birgitte, sensitiv kvinde 38 år.

Form: Det korte forløb veksler mellem teori, øvelser, dialog og spørgsmål & svar. Forløbet giver dig brugbar praktisk inspiration til hverdagen.

Det korte forløb skal være afrundet inden for 6 måneder efter din første samtale. Efter tilmelding får du link til booking system, hvor du kan booke tiderne.

Det korte forløb findes i 4 variationer:

 • Basis – 2 X 1 time: 2.000,00 (spar 200,00) Inkl. skriftligt materiale, overblik og basale redskaber, som løfter din arbejdsdag til et højere niveau.
 • Standard – 3 X 1 timer: 2.900,00 (spar 400,00) Inkl. skriftligt materiale, overblik og en grundig gennemgang af redskaber, som hjælper dig til at bryde destruktive mønstre og skabe selvforstærkende positive cirkler.
 • Problemknuser – 4 X 1 time: 3.800,00 (spar 600,00) Inkl. skriftligt materiale, overblik og individuelt tilpasset gennemgang af redskaber.
  Få sparring på udfordrende situationer, som især holder dig tilbage,  praktisk inspiration til at knuse problemer og skræddersyet tilpasning af strategier, som sikrer varig effekt.
 • Intensiv – 5 X 1 time: 4.700,00 (spar 800,00) Inkl. skrifligt materiale, overblik og grundig individuelt tilpasset gennemgang af redskaber. Du får intensiv træning i redskaber og justerer og forfiner løbende brugen af de praktiske strategier, så du får maksimalt udbytte og læring.

​Nedsat pris for studerende, ledige og pensionister: 300 kr.
Normal pris for 1 times skype samtale er 1100 kr.

Skriftligt materiale: Du vil ca. 1 uge inden første samtale via mail modtage en fil med dit materiale, som du venligst bedes printe ud og have klar ved første samtale.

Afmelding og ændring: Frem til to uger inden den dato første samtale i forløbet afholdes er det muligt at melde afbud eller bytte til et andet kursus eller forløb hos Sensitiv Balance. Det koster 200 kr. i administration. Herefter er købet bindende.

Målgruppe

Ønsker du at give dit arbejdsliv en effektiv rodbehandling og skabe plads til positiv fornyelse?

Det korte forløb henvender sig til sensitive i alle typer jobs, der ønsker at bruge flow og positiv psykologi i arbejdslivet. Ledige og studerende kan også have stor gavn af at deltage. Når man som sensitiv ønsker at skabe flow i sit arbejdsliv, skal man tage ekstra højde for sin stærke modtagelighed for forskellige typer stimulation. Når man ofte befinder sig i et flow, bidrager det til at gøre de sensitive træk til en styrke, som man kan udfolde til gavn for sig selv og andre.

Deltagelse kræver ingen særlige forkundskaber. Der er ingen anbefalet rækkefølge for deltagelse i Sensitiv Balances forskellige arrangementer.

Har du brug for EAN-faktura eller betaling med faktura?

 1. Du kan godt købe det korte forløb via EAN-faktura: Du skal inde på webshoppen hakke feltet “offentlig” af, når du indtaster din adresse. Herefter kan du gennemføre købet. Gebyr for EAN-faktureringen lægges til prisen på det korte forløb. Har du spørgsmål, skriv venligst til kontakt@sensitiv.dk.
 2. Du kan godt købe forløbet via bankoverførsel og en fremsendt faktura til f.eks. virksomhed eller selvstændigt erhverv: Du skal inde på webshoppen hakke feltet “virksomhed” af, når du indtaster din adresse. Herefter kan du gennemføre købet. Gebyr for faktureringen lægges til  prisen for forløbet. Har du spørgsmål, skriv venligst til kontakt@sensitiv.dk.

Har du spørgsmål?

Skriv til kontakt@sensitiv.dk og vi vil besvare dine spørgsmål om tilmelding til kurset.

“Før har det været mere eller mindre tilfældigt, når jeg præsterer. Forløbet har vist mig, hvad der skal til, og nu vil jeg kunne arbejde mere systematisk med at komme i flow.

— Mads, sensitiv mand, 35  år.

Psykolog, Lise August & Psykoterapeut, Martin August

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til forløbets indhold eller vores gruppeforløb, bøger og individuelle samtaler, som guider til at opleve flow, bryde negative mønstre og skabe varige positive forandringer, er du meget velkommen at kontakte os.

Tilmeld og få gratis gaver fra Sensitiv.dk

Berig hverdagen med inspiration og ny viden til dig selv eller dit barn.
Tilmeld og få gratis gaver!


 

BOG
Sensitive Børn

BOG & VIDEO
Kursus

BOG
Sensitive Børn og Voksne

DOBBELT DVD
Særligt Sensitive

Sensitive Voksne

SENSITIVE
VOKSNE


Sensitive Børn

SENSITIVE
BØRN


Pskykoterapi

BOOK
SAMTALE


Indre ro kurser

KURSER
& GRUPPER