Redskaber til arbejdslivet – en praktisk guide til sensitive

Redskaber til at finde mere energi, lykke og overskud på jobbet

Kort forløb via skype eller telefon

Få redskaber til at stå stærkt, så du kan arbejde i overensstemmelse med dit hjerte og dine grænser og samtidig udfolde din sensitive styrke

Skræddersyet forløb med personlige samtaler: Du planlægger selv dine tider, så du sikrer maksimalt udbytte.


Tip: Vil du i dybden, kan du også vælge individuelle samtaler

Læs mere her om vigtige emner for sensitive børn og voksne

Ønsker du at skabe gode oplevelser i arbejdslivet?

Få mere trivsel i  dit arbejdsliv

Er du sensitiv og ønsker du mere flow, fokus og trivsel i dit arbejdsliv? Søger du en dybere forståelse af de udfordringer og vanskeligheder, sensitive ofte møder, når de skal finde deres rette niche på jobbet? Vil du blive mere fortrolig med de redskaber, der kan løse problemerne og løfte dit arbejdsliv til et højere niveau?

Med afsæt i den nyeste forskning i det sensitive træk får du en lang række redskaber til at klare de udfordringer, der typisk rammer sensitive på jobbet.

Det korte forløb klæder dig på til at stå stærkt, så du kan arbejde i overensstemmelse med dit hjerte og dine grænser og samtidig udfolde din sensitive styrke ved at skabe værdifulde resultater.

Forløbet stiller skarpt på en række vigtige spørgsmål: Hvordan skal du formulere de styrker og kompetencer, som hører til dine sensitive træk? Hvordan klarer du stimulerende situationer, hvor du skal netværke eller stå frem med dine budskaber? Hvad skal du gøre, hvis du er utilfreds i dit nuværende job og overvejer at skifte?

Hvordan bevarer du fokus i arbejdsdagen? – og hvordan fremmer du dit flow og din trivsel, mens du bruger dine resurser optimalt?

Dit udbytte

Få praktisk inspiration og strategier, der er lige til at bruge i din hverdag:

 • Du vil lære redskaber, der som sensitiv kan gavne dig i jobsøgning, netværkeri og kommunikation af dine kompetencer.
 • Du vil få et væld af strategier til at vende onde cirkler til gode trivselscirkler, så du selv og andre kan få det fulde udbytte af dine kvaliteter.
 • Du får en praktisk guide til netværkeri og til at formulere dine styrkesider overbevisende og klart i jobsøgning og i hverdagen på dit job.

Samtaleforløbets Indhold

Sensitivitet – fra problem til resurse

Positivt set hænger sensitive træk sammen med klarhed i tænkningen, sans for at integrere overblik med detaljer, ansvarlighed, samvittighedsfuldhed, loyalitet og social indlevelsesevne. Ulempen er, at det er lettere at blive overvældet af indtryk.

Nogle arbejdspladser er tilrettelagt på måder, som kan virke overvældende og i værste fald belastende, når man er mere sensitiv. Under samtaleforløbet får du viden om, hvilke faktorer der sætter trivslen i vejret for sensitive mennesker, og hvad du selv kan gøre, når vilkårene omkring dig ikke er optimale.  Det korte forløb peger på løsninger, som kan vende negative cirkler og spil af dine resurser til trivselscirkler og bedre brug af dine kompetencer.

Der er fokus på fordelene ved trækket, på de vilkår, der giver dig de bedste betingelser for at udfolde dine kvaliteter, og på hvordan du undgår problemer relateret til stress.

Der vil være en række praktiske eksempler på, hvordan du forebygger og håndterer overstimulation, beroliger nervesystemet, planlægger arbejdsdagen, bevarer fokus og skærer ind til benet.

Inspiration til kommunikation om trækket

Du får inspiration til, hvordan du kommunikerer med andre om din sensitivitet og bedst får gennemført den type forandringer, der gør det muligt at skabe en hverdag, hvor du er tilpas stimuleret og præsterer optimalt på jobbet.

Nogle sensitive er i tvivl om, hvilken retning de skal vælge i arbejdslivet, og seminaret kan give retningslinjer og inspiration til en nyorientering, der tager hensyn til sensitiviteten.

Balancen mellem udfordring og beskyttelse

Igennem hele samtaleforløbet er der fokus på, hvordan du skaber en levende balance mellem at beskytte og udfordre dig selv. Og på hvordan dunavigerer mellem overstimulering og understimulering på en måde, der gør det muligt at  bevare mere energi til de meningsfulde udfordringer i arbejdslivet.

Se videoeksempel

Klippet kommer fra bog og online kursus om fordelen ved at være sensitiv. Seminaret her gennemgår de strategier, der hjælper dig til at blive synlig på en positiv måde.

“Et usædvanligt brugbart forløb. Jeg har taget mange af værktøjerne til mig, og det har givet mere energi og arbejdsglæde.

– Henrik Sørensen, sensitiv mand.

Psykoterapeut i Sensitiv - Martin AugustVejleder

Martin August, dansk pioner inden for sensitivitet, forfatter, ID-Psykoterapeut, medlem af Dansk Psykoterapeutforening, ingeniør, tidl. leder af Stresslinjens psykolognetværk og medstifter af Sensitiv Balance.

Speciale i at regulere vanskelige følelser og finde indre ro

Martin har specialiseret sig i sensitivitet og i arbejdet med metoder til at skabe positiv forandring. Han har især mangeårig ekspertice inden for strategier til at finde indre ro, håndtere vanskelige følelser og bruge det sensitive potentiale konstruktivt i arbejdslivet.

Forløbets formål

Viden, værktøjer og meget anvendelige strategier

Arbejdsdagen på mange moderne arbejdspladser er tilrettelagt på en måde, som kan virke overvældende og i værste fald belastende, når man er  sensitiv. For arbejdspladserne såvel som for den enkelte kan det betyde et unødvendigt tab af ressourcer. Samtaleforløbet peger på løsninger, som kan vende spild af menneskelige ressourcer til trivsel og positiv brug af sensitive menneskers evner.

Formålet med det korte forløb er at give dig viden fra forskningen, levende eksempler fra hverdagen og en lang række redskaber, der er lige til at bruge i arbejdslivet. Du bliver klædt på til at vende onde cirkler til gode trivselscirkler.

“Jeg står midt i en nyorientering i mit arbejdsliv, hvor jeg efter udbrændthed i arbejdet med mennesker er nødt til at finde en anden måde at gå til tingene. Redskaberne til at håndtere min sociale sensitivitet er guld værd. Jeg skulle have haft den viden for længe siden.

— Rebecca Sand Nielsen, sensitiv kvinde.

Form: Det korte forløb veksler mellem teori, øvelser, dialog og spørgsmål & svar. Forløbet giver dig brugbar praktisk inspiration til hverdagen.

Det korte forløb skal være afrundet inden for 6 måneder efter din første samtale. Efter tilmelding får du link til booking system, hvor du kan booke tiderne.

Det korte forløb findes i 4 variationer:

 • Basis – 2 X 1 time: 2.000,00 (spar 200,00) Inkl. skriftligt materiale, overblik og basale redskaber, som løfter din arbejdsdag til et højere niveau.
 • Standard – 3 X 1 timer: 2.900,00 (spar 400,00) Inkl. skriftligt materiale, overblik og en grundig gennemgang af redskaber, som hjælper dig til at bryde destruktive mønstre og skabe selvforstærkende positive cirkler.
 • Problemknuser – 4 X 1 time: 3.800,00 (spar 600,00) Inkl. skriftligt materiale, overblik og individuelt tilpasset gennemgang af redskaber.
  Få sparring på udfordrende situationer, som især holder dig tilbage,  praktisk inspiration til at knuse problemer og skræddersyet tilpasning af strategier, som sikrer varig effekt.
 • Intensiv – 5 X 1 time: 4.700,00 (spar 800,00) Inkl. skrifligt materiale, overblik og grundig individuelt tilpasset gennemgang af redskaber. Du får intensiv træning i redskaber og justerer og forfiner løbende brugen af de praktiske strategier, så du får maksimalt udbytte og læring.

​Nedsat pris for studerende, ledige og pensionister: 300 kr.
Normal pris for 1 times skype samtale er 1100 kr.

Skriftligt materiale: Du vil ca. 1 uge inden første samtale via mail modtage en fil med dit materiale, som du venligst bedes printe ud og have klar ved første samtale.

Afmelding og ændring: Frem til to uger inden den dato første samtale i forløbet afholdes er det muligt at melde afbud eller bytte til et andet forløb hos Sensitiv Balance. Det koster 200 kr. i administration. Herefter er købet bindende.

Målgruppe

Ønsker du at give dit arbejdsliv en effektiv rodbehandling og udnytte potentialet i det sensitive træk?

Det korte forløb formidler viden, inspiration og redskaber til sensitive mennesker der ønsker at forstå, hvordan de i arbejdslivet bedst kan overvinde problemer og udnytte potentialer i de sensitive træk.

Samtaleforløbet henvender sig til særligt sensitive, nærtstående, kolleger, ledere og mennesker med professionel interesse for sensitivitet.

Deltagelse kræver ingen særlige forkundskaber. Der er ingen anbefalet rækkefølge for deltagelse i Sensitiv Balances forskellige arrangementer.

Har du brug for EAN-faktura eller betaling med faktura?

 1. Du kan godt købe det korte forløb via EAN-faktura: Du skal inde på webshoppen hakke feltet “offentlig” af, når du indtaster din adresse. Herefter kan du gennemføre købet. Gebyr for EAN-faktureringen lægges til prisen på det korte forløb. Har du spørgsmål, skriv venligst til kontakt@sensitiv.dk.
 2. Du kan godt købe forløbet via bankoverførsel og en fremsendt faktura til f.eks. virksomhed eller selvstændigt erhverv: Du skal inde på webshoppen hakke feltet “virksomhed” af, når du indtaster din adresse. Herefter kan du gennemføre købet. Gebyr for faktureringen lægges til  prisen for forløbet. Har du spørgsmål, skriv venligst til kontakt@sensitiv.dk.

Har du spørgsmål?

Skriv til kontakt@sensitiv.dk og vi vil besvare dine spørgsmål om tilmelding til forløbet.

“Jeg føler mig ofte overvældet på jobbet, især når der er tidspres og sker uforudsete ting. Det har været en øjenåbner, at jeg kan kommunikere om mine behov på en måde, hvor jeg fremstår stærk og kompetent i stedet for som sårbar. Tak for at give mig nogle nøgler til at tale positivt og løsningsorienteret om de behov, der knytter sig til at have et sensitivt nervesystem.

— Mette Myedal Clausen, sensitiv kvinde.

Psykolog, Lise August & Psykoterapeut, Martin August

Vil du vide mere?

Se eksempler på temaer der er relevante for arbejdslivet via dobbelt DVD’en Særligt sensitive menneskers trivsel med Elaine Aron og Lise August.

Se klip om modtagelighed på godt og ondt.

Se klip om selvkritik og arbejdslivet.

Se klip om at modtage gode råd.

Har du spørgsmål til forløbets indhold eller vores gruppeforløb, bøger og individuelle samtaler, som guider til at finde mere overskud på jobbet, bryde negative mønstre og skabe varige positive forandringer, er du meget velkommen at kontakte os.

Tilmeld og få gratis gaver fra Sensitiv.dk

Berig hverdagen med inspiration og ny viden til dig selv eller dit barn.
Tilmeld og få gratis gaver!


 

BOG
Sensitive Børn

BOG & VIDEO
Kursus

BOG
Sensitive Børn og Voksne

DOBBELT DVD
Særligt Sensitive

Sensitive Voksne

SENSITIVE
VOKSNE


Sensitive Børn

SENSITIVE
BØRN


Pskykoterapi

BOOK
SAMTALE


Indre ro kurser

KURSER
& GRUPPER