Kærlighedsliv – for sensitive mennesker

Redskaber til at finde mere energi, lykke og overskud i parforholdet

Kort forløb via skype eller telefon

Få redskaber til at opleve flere varme og kærlige følelser i hverdagen og i kærlighedslivet

Skræddersyet forløb med personlige samtaler: Du planlægger selv dine tider, så du sikrer maksimalt udbytte.


Tip: Vil du i dybden, kan du også vælge individuelle samtaler

Ønsker du at skabe gode oplevelser i dit kærlighedsliv?

Få mere varme i parforholdet

Vil du vide, hvordan sensitiviteten påvirker dit kærlighedsliv?  Vil du lære, hvordan du kan blive mere lykkelig og bevare gnisten mellem dig og din partner livet igennem? Har du brug for redskaber til at forebygge og løse problemer og konflikter?

Få effektive værktøjer med bred virkning, som løfter dig til et nyt niveau

Det korte forløb gennemgår et væld af forskningsbaserede strategier og nyttige redskaber, som bl.a. bidrager til flere varme og kærlige følelser i hverdagen. Forløbet giver også praktisk inspiration og redskaber til sensitive singler, som ønsker mere lykke i et nyt forhold. Det viser veje til at helbrede fortidens sår og gå styrket videre ind i nye kapitler af kærlighedslivet.

Dit udbytte

Få praktisk inspiration og strategier, der er lige til at bruge i din hverdag:

Det korte forløb giver indblik i alt det, du som sensitiv selv kan gøre for at få et godt kærlighedsliv og styrke forholdet til din partner – uanset om din partner også er sensitiv eller ikke. Samtaleforløbet giver også viden og inspiration til partnere, som ønsker at forstå sensitiviteten og bidrage positivt til kærligheden og samlivet med den sensitive. Fagpersoner og singler kan også bruge denne viden.

Samtaleforløbets Indhold

Modtagelighed på godt og ondt

Ifølge nyere forskning er mellem 15 – 20 % af alle mennesker født med en høj grad af sensitivitet, som gør dem mere modtagelige på godt og ondt. Forelskelse, kærlighed, pardannelse og det daglige samliv med en partner bliver påvirket af sensitiviteten.

Fordele og ulemper

Det særligt sensitive træk bidrager med berigende muligheder som f.eks. kreativitet, eftertænksomhed, indlevelse og følelsesmæssige dybde i tilknytningen til partneren. Og samtidig kan det indebære et potentiale for problemer som f.eks. overvældelse, kedsomhed, kritik og vanskeligheder med at regulere dybe følelser.

Viden giver liv til kærligheden

Når du selv og din partner forstår, hvordan sensitivitet kan skabe misforståelser og udfordringer i kærlighedslivet, bliver det muligt at forebygge og løse flere af hverdagens problemer. Ved at forstå fordele og resurser, som  sensitiviteten bidrager med, kan I samtidig styrke jeres samspil og give mere liv til den kærlighed, I oplever sammen.

“Et fantastisk lærerigt forløb, som min mand og jeg deltog i. Det gav os stor indsigt og mange aha oplevelser, og har allerede udløst mange dejlige og dybe samtaler :-).

– Malene, sensitiv kvinde 52 år, gift med ikke HSP mand.

Psykoterapeut i Sensitiv - Martin AugustVejleder

Martin August, dansk pioner inden for sensitivitet, forfatter, ID-Psykoterapeut, medlem af Dansk Psykoterapeutforening, ingeniør, tidl. leder af Stresslinjens psykolognetværk og medstifter af Sensitiv Balance.

Speciale i at regulere vanskelige følelser og finde indre ro

Martin har specialiseret sig i sensitivitet og i arbejdet med metoder til at skabe positiv forandring. Han har især mangeårig ekspertice inden for strategier til at finde indre ro, håndtere vanskelige følelser og bruge det sensitive potentiale konstruktivt i kærlighedslivet.

Forløbets formål

Viden, værktøjer og meget anvendelige strategier

Ifølge forskningen i kærlighedsliv kan viden om forskelle i personlighedstræk og redskaber til at håndtere disse forskelle forbedre kvaliteten i parforholdet og forebygge brud i forholdet.

Det korte forløb bygger på denne forskning og klæder sensitive og deres partnere på til at fordybe og berige kærligheden livet igennem.

“En vitaminindsprøjtning i mit liv som single. Jeg har fået et positivt fokus og en masse inspiration til, hvad jeg selv kan gøre anderledes, og hvad jeg skal være opmærksom på i et nyt forhold.

— Susanne, sensitiv single 34 år.

Form: Det korte forløb veksler mellem teori, øvelser, dialog og spørgsmål & svar. Forløbet giver dig brugbar praktisk inspiration til hverdagen.

Det korte forløb skal være afrundet inden for 6 måneder efter din første samtale. Efter tilmelding får du link til booking system, hvor du kan booke tiderne.

Det korte forløb findes i 4 variationer:

  • Basis – 2 X 1 time: 2.000,00 (spar 200,00) Inkl. skriftligt materiale, overblik og basale redskaber, som løfter dit parforhold til et højere niveau.
  • Standard – 3 X 1 timer: 2.900,00 (spar 400,00) Inkl. skriftligt materiale, overblik og en grundig gennemgang af redskaber, som hjælper dig til at bryde destruktive mønstre og skabe selvforstærkende positive cirkler i parforholdet.
  • Problemknuser – 4 X 1 time: 3.800,00 (spar 600,00) Inkl. skriftligt materiale, overblik og individuelt tilpasset gennemgang af redskaber.
    Få sparring på udfordrende situationer, som især holder dig tilbage,  praktisk inspiration til at knuse problemer og skræddersyet tilpasning af strategier, som sikrer varig effekt.
  • Intensiv – 5 X 1 time: 4.700,00 (spar 800,00) Inkl. skrifligt materiale, overblik og grundig individuelt tilpasset gennemgang af redskaber. Du får intensiv træning i redskaber og justerer og forfiner løbende brugen af de praktiske strategier, så du får maksimalt udbytte og læring.

​Nedsat pris for studerende, ledige og pensionister: 300 kr.
Normal pris for 1 times skype samtale er 1100 kr.

Skriftligt materiale: Du vil ca. 1 uge inden første samtale via mail modtage en fil med dit materiale, som du venligst bedes printe ud og have klar ved første samtale.

Afmelding og ændring: Frem til to uger inden den dato første samtale i forløbet afholdes er det muligt at melde afbud eller bytte til et andet forløb hos Sensitiv Balance. Det koster 200 kr. i administration. Herefter er købet bindende.

Målgruppe

Ønsker du at give dit kærlighedsliv en effektiv rodbehandling og skabe plads til positiv fornyelse?

For alle sensitive, der ønsker ny inspiration til kærlighedslivet. Vi anbefaler at deltage med partneren. Forløbet er også givende for fagpersoner. Det er desuden brugbart for sensitive singler, som ønsker inspiration til at forstå sig selv og forberede sig til et kommende parforhold.

Deltagelse kræver ingen særlige forkundskaber. Der er ingen anbefalet rækkefølge for deltagelse i Sensitiv Balances forskellige arrangementer.

Har du brug for EAN-faktura eller betaling med faktura?

  1. Du kan godt købe det korte forløb via EAN-faktura: Du skal inde på webshoppen hakke feltet “offentlig” af, når du indtaster din adresse. Herefter kan du gennemføre købet. Gebyr for EAN-faktureringen lægges til prisen på det korte forløb. Har du spørgsmål, skriv venligst til kontakt@sensitiv.dk.
  2. Du kan godt købe forløbet via bankoverførsel og en fremsendt faktura til f.eks. virksomhed eller selvstændigt erhverv: Du skal inde på webshoppen hakke feltet “virksomhed” af, når du indtaster din adresse. Herefter kan du gennemføre købet. Gebyr for faktureringen lægges til  prisen for forløbet. Har du spørgsmål, skriv venligst til kontakt@sensitiv.dk.

Har du spørgsmål?

Skriv til kontakt@sensitiv.dk og vi vil besvare dine spørgsmål om tilmelding til forløbet.

“Forløbet har været fantastisk positivt for os og for vores børn. Vi har haft svært ved at håndtere konflikter, når vi er overstimulerede. Det har slet ikke været sundt for os og det er gået ud over vores børn. TAK for inspiration og redskaber. 

— Mette, sensitiv kvinde med HSP partner, 42  år.

Psykolog, Lise August & Psykoterapeut, Martin August

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til forløbets indhold eller vores gruppeforløb, bøger og individuelle samtaler, som guider til at opleve flere kærlige følelser, bryde negative mønstre og skabe varige positive forandringer, er du meget velkommen at kontakte os.

Tilmeld og få gratis gaver fra Sensitiv.dk

Berig hverdagen med inspiration og ny viden til dig selv eller dit barn.
Tilmeld og få gratis gaver!

 

BOG
Sensitive Børn

BOG & VIDEO
Kursus

BOG
Sensitive Børn og Voksne

DOBBELT DVD
Særligt Sensitive

Sensitive Voksne

SENSITIVE
VOKSNE

Sensitive Børn

SENSITIVE
BØRN

Pskykoterapi

BOOK
SAMTALE

Indre ro kurser

KURSER
& GRUPPER